У команді телеведучих «Еспресо» — поповнення

У команді телеведучих «Еспресо» — поповнення

30 Листопада 2023
2629
30 Листопада 2023
14:07

У команді телеведучих «Еспресо» — поповнення

2629
До цього Марта Оліярник працювала на львівських теле- і радіостанціях.
У команді телеведучих «Еспресо» — поповнення
У команді телеведучих «Еспресо» — поповнення

До команди телеканалу «Еспресо» приєдналась Марта Оліярник. Вона вестиме денний інформаційний марафон разом з Антіном Борковським. Про це повідомляє сайт каналу.

Офіційно Марта розпочинає роботу на каналі з 1 грудня, але в ефірі з'явилася вже у четвер, 30 листопада.

До цього нова ведуча «Еспресо» працювала на львівських теле- і радіостанціях. З кінця 2015 року була випусковою редакторкою і ведучою новин на радіо «Львівська хвиля». А влітку 2022 року приєдналася до команди телеканалу НТА, де вела «Народне ток-шоу» та інформаційні стрими.

«Свій шлях у журналістиці я починала приблизно у той самий час, коли заснували “Еспресо”. Мої переконання і принципи формувались тоді, коли відбувалися події Революції гідності. У час широкомасштабної війни РФ проти України важливо популяризувати саме український погляд на світ. Команда “Еспресо” робить це впродовж усіх десяти років своєї роботи, і мені приємно, що я можу стати частиною цієї команди», — каже Марта Оліярник. 

На телеканалі зазначають, що Марта Оліярник прийшла до них не замість когось, а доповнила вже наявну команду ведучих. «Ми постійно вдосконалюємось, наш ефір стає все більш динамічним й інформативним, тож логічно, що ми розширюємо і штат ведучих», — прокоментувала поповнення колективу генеральна продюсерка «Еспресо» Анастасія Равва

Фото: «Еспресо»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2629
Читайте також
23.02.2024 20:01
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
2 323
14.11.2023 11:48
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
6 526
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду