Ярина Ключковська стала директоркою з комунікацій Work.ua

Ярина Ключковська стала директоркою з комунікацій Work.ua

4 Вересня 2023
1811
4 Вересня 2023
17:10

Ярина Ключковська стала директоркою з комунікацій Work.ua

1811
Одночасно відома комунікаційниця продовжить викладати та займатися консалтингом.
Ярина Ключковська стала директоркою з комунікацій Work.ua
Ярина Ключковська стала директоркою з комунікацій Work.ua

Фахівчиня зі стратегічних комунікацій та піару, медіатренерка Ярина Ключковська стала директоркою з комунікацій компанії з пошуку роботи Work.ua. Про це вона повідомила у фейсбуці та підтвердила у розмові з «Детектором медіа». 

«З 1 вересня я працюю в фантастичній команді Work.ua. Артур Міхно (співзасновник Work.ua. — "ДМ".) виявився тим самим лідером, тим самим керівником — ціннісним, сміливим, відкритим. Тим, кого моє рішення піти з попередньої роботи через співпрацю з російським ринком не злякало, а навпаки, зачепило. Тим, хто знає мою філософію, мій підхід і хоче працювати саме так. Тим, хто не просто творить смисли, а й користується тим, що я проповідую вже багато років: метафори, наративи, діалог», — написала Ярина, назвавши свою нову роботу роботою мрії. 

«Я знайшла не просто роботу. У Work.ua я знайшла натхненну і надихаючу команду. Зараз ця команда на чолі з Артуром проходить через експансію сенсів, яка тягне за собою трансформацію бізнесу. Не менеджмент найняв консультанта, який написав план трансформації, а під неї піарники прописують сенси. Ні, команда — з допомогою чудових фасилітатора та філософа — напрацювала смисли нового масштабу, і з цього все починається. Так що буде багато цікавого», — поділилась Ключковська своїми очікуваннями від нового етапу кар’єри. 

Крім того, зауважила вона в коментарі «Детектору медіа», керівник Work.ua розділяє її думку про те, що зараз кожна українська компанія — це медіакомпанія: «Сайт з пів мільйоном унікальних користувачів на день — це може бути серйозне медіа. Чи не так?».   

До того ж, за словами Ярини, керівники Work.ua не проти того, щоб їхня директорка з комунікацій працювала ще й з власними проєктами. Тому вона продовжить викладати та займатися консалтингом (зокрема, про боно), а також працювати в борді Caritas Ukraine.

Ярина Ключковська в комунікаціях більше двадцяти років. Отримала ступінь магістра культурології в Національному університеті «Києво-Могилянська академія» та магістра з масових комунікацій в San Jose State University (США).

Вона спеціалізується на управлінні репутацією, стратегії комунікацій, роботі з керівниками організацій, корпоративних комунікаціях та медіатренінгах. Очолювала комунікаційні підрозділи великих міжнародних компаній, зокрема Microsoft Ukraine, Group DF, UMC, Metro Cash & Carry, «АрселорМіттал Кривий Ріг». У 2014 році долучилася до створення Українського кризового медіацентру і в якості його консультантки працювала з десятками очільників органів державної влади та їхніх пресслужб. Допомагала будувати комунікації Міністерства економічного розвитку та торгівлі. Понад півтора десятиліття викладає комунікації у провідних бізнес-школах України — vBS, kmbs та МІБ. 

Раніше «Детектор медіа» повідомляв про те, що головна комунікаційниця «АрселорМіттал Кривий Ріг» звільнилася через співпрацю корпорації з Росією.

Також ми писали про те, що Work.ua розриває всі контракти з компаніями і брендами, які досі не покинули російський ринок.

Фото: фейсбук Ярини Ключковської

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1811
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду