«Слугу народу» Трубіцина оголосили в міжнародний розшук

«Слугу народу» Трубіцина оголосили в міжнародний розшук

5 Червня 2023
1333
5 Червня 2023
16:02

«Слугу народу» Трубіцина оголосили в міжнародний розшук

1333
САП та НАБУ обвинувачують депутата Київради в хабарництві.
«Слугу народу» Трубіцина оголосили в міжнародний розшук
«Слугу народу» Трубіцина оголосили в міжнародний розшук

Вищий антикорупційний суд оголосив у міжнародний розшук депутата Київради від партії «Слуга народу» Владислава Трубіцина, який у травні виїхав з України. Про це пише «Українська правда» з посиланням на повідомлення в телеграмі Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та Центру протидії корупції.

«5 червня колегія суддів ВАКС задовольнила клопотання прокурора САП про оголошення в міжнародний розшук депутата Київської міськради, обвинуваченого в одержанні 1,39 млн грн неправомірної вигоди», — йдеться у повідомленні САП.

Нагадаємо, Владислава Трубіцина САП та НАБУ обвинувачують у хабарництві.

11 жовтня 2022 року НАБУ і САП скерували до суду справу за обвинуваченням Трубіцина і ще п’ятьох осіб в одержанні 1,39 млн грн неправомірної вигоди за сприяння в організації роздрібної торгівлі в столиці.

Наразі обвинувальний акт щодо депутата Київської міської ради Трубіцина та інших осіб розглядається у Вищому антикорупційному суді.

Нещодавно «Детектор медіа» писав про те, що Владислав Трубіцин вже у статусі підозрюваного неодноразово виїжджав за кордон на підставі клопотання від очільника ГУР МОУ Кирила Буданова. За даними правоохоронців, 13 травня 2023 року Трубіцин виїхав з України в напрямку Польщі за дозволом голови Державної прикордонної служби Сергія Дейнеки на підставі листа від очільника Головного управління розвідки Буданова.

У травні 2023 року Трубіцина виключили з фракції «Слуга народу» в Київраді.

Фото: Владислав Трубіцин / фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1333
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду