Суд заарештував ще 154 об'єкти майна Медведчука та Марченко – ДБР

Суд заарештував ще 154 об'єкти майна Медведчука та Марченко – ДБР

14 Квітня 2022
1927
14 Квітня 2022
10:24

Суд заарештував ще 154 об'єкти майна Медведчука та Марченко – ДБР

1927
Серед арештованого – 32 квартири, 30 земельних ділянок, 26 автомобілів, 23 будинки, 17 паркомісць та моторна яхта.
Суд заарештував ще 154 об'єкти майна Медведчука та Марченко – ДБР
Суд заарештував ще 154 об'єкти майна Медведчука та Марченко – ДБР

Личаківський районний суд Львова заарештував ще 154 об’єкти рухомого і нерухомого майна народного депутата Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань.

Серед арештованого майна – 32 квартири, 30 земельних ділянок, 26 автомобілів, 23 будинки, 17 паркомісць та моторна яхта. Також під арештом частки в статутних капіталах у 25 компаніях, бенефіціарними власниками яких є Медведчук чи Марченко.

Раніше поліція повідомила про арешт активів товариства, кінцевим бенефіціаром якого є Марченко. Три квартири, два майнові комплекси, дороговартісні предмети мистецтва та транспортні засоби передані в управління агентству з розшуку та менеджменту активів (АРМА).

Нагадаємо, Медведчук перебував під домашнім арештом за звинуваченням у державній зраді та зник у лютому, ще до початку повномасштабного вторгнення російської армії. Його адвокати казали, що він у Києві, але в «безпечному місці». 8 березня «Опозиційна платформа — За життя» змістила його з посади голови політради.

Невдовзі розслідувачі побували в його маєтку під Києвом і знайшли там золотий вагон. Медведчука шукала спеціальна група з працівників СБУ та прокуратури. 18 березня Личаківський районний суд Львова заочно заарештував Медведчука. 12 квітня нардепа затримали при спробі втекти з України. За даними СБУ, його намагалась вивезти ФСБ.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1927
Читайте також
12.04.2022 21:11
«Детектор медіа»
11 397
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду