detector.media
14.04.2022 10:24
Суд заарештував ще 154 об'єкти майна Медведчука та Марченко – ДБР
Суд заарештував ще 154 об'єкти майна Медведчука та Марченко – ДБР
Серед арештованого – 32 квартири, 30 земельних ділянок, 26 автомобілів, 23 будинки, 17 паркомісць та моторна яхта.

Личаківський районний суд Львова заарештував ще 154 об’єкти рухомого і нерухомого майна народного депутата Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань.

Серед арештованого майна – 32 квартири, 30 земельних ділянок, 26 автомобілів, 23 будинки, 17 паркомісць та моторна яхта. Також під арештом частки в статутних капіталах у 25 компаніях, бенефіціарними власниками яких є Медведчук чи Марченко.

Раніше поліція повідомила про арешт активів товариства, кінцевим бенефіціаром якого є Марченко. Три квартири, два майнові комплекси, дороговартісні предмети мистецтва та транспортні засоби передані в управління агентству з розшуку та менеджменту активів (АРМА).

Нагадаємо, Медведчук перебував під домашнім арештом за звинуваченням у державній зраді та зник у лютому, ще до початку повномасштабного вторгнення російської армії. Його адвокати казали, що він у Києві, але в «безпечному місці». 8 березня «Опозиційна платформа — За життя» змістила його з посади голови політради.

Невдовзі розслідувачі побували в його маєтку під Києвом і знайшли там золотий вагон. Медведчука шукала спеціальна група з працівників СБУ та прокуратури. 18 березня Личаківський районний суд Львова заочно заарештував Медведчука. 12 квітня нардепа затримали при спробі втекти з України. За даними СБУ, його намагалась вивезти ФСБ.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY