Медведчук перебуває в Україні та може переховуватись в однопартійців – «УП»

Медведчук перебуває в Україні та може переховуватись в однопартійців – «УП»

16 Березня 2022
3065
16 Березня 2022
11:56

Медведчук перебуває в Україні та може переховуватись в однопартійців – «УП»

3065
«Українська правда»: Пошуком Медведчука займається спеціальна група, до якої входять співробітники СБУ та Офісу генпрокурора.
Медведчук перебуває в Україні та може переховуватись в однопартійців – «УП»
Медведчук перебуває в Україні та може переховуватись в однопартійців – «УП»

Підозрюваний у держзраді нардеп «ОПЗЖ» Віктор Медведчук перебуває в Україні та може  переховуватись в однопартійців, повідомляє «Українська правда» з посиланням на джерела.

Станом на 11 березня у правоохоронців була інформація, що підозрюваний залишив свій маєток орієнтовно 24 лютого, вимкнув телефони і відтоді не виходив на зв'язок.

«За оперативною інформацією, Медведчук перебуває на території України та переховується у колег з «ОПЗЖ» та інших соратників», – пише видання.

Наразі пошуком Медведчука займається спеціальна група, до якої входять співробітники СБУ та Офісу генпрокурора. Оперативно-розшукові заходи, за словами джерел, проводяться по всій країні, зокрема у західних областях.

Серед соратників Медведчука відпрацьовувалась адреса Нестора Шуфрича на Закарпатті. Але оперативні заходи та відпрацювання можливих місць переховування наразі результатів не дали. Також, за словами співрозмовників «УП», посилено моніториться прикордонна зона.

Підозрюваний у держзраді Медведчук  офіційно знаходиться під домашнім арештом, однак його точне місцезнаходження наразі невідоме. ЗМІ повідомляли, що нардеп втік зі свого маєтку на початку масштабної агресії Росії проти України.

8 березня «ОПЗЖ» змістила Медведчука з посади голови політради партії, його місце зайняв Юрій Бойко.

Раніше нардеп «Європейської солідарності» Олексій Гончаренко повідомив, що заяви на вихід з фракції «ОПЗЖ» написали Вадим Столар, Ігор Абрамович, Тетяна Плачкова, Олександр Фельдман.

Наразі офіційно вихід з фракції підтвердив нардеп Вадим Столар.

Голова політичної ради партії «ОПЗЖ» Юрій Бойко заявив, що депутатів, які  «проявили слабкість і вийшли з фракції» виключать з партії.  

Фото: «Радіо Свобода»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3065
Читайте також
12.04.2022 21:11
«Детектор медіа»
11 386
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду