Марія Жартовська захворіла на COVID-19 (ДОПОВНЕНО)

Марія Жартовська захворіла на COVID-19 (ДОПОВНЕНО)

25 Листопада 2020
1970
25 Листопада 2020
12:16

Марія Жартовська захворіла на COVID-19 (ДОПОВНЕНО)

1970
Журналістка 23 листопада отримала позитивний тест.
Марія Жартовська захворіла на COVID-19 (ДОПОВНЕНО)
Марія Жартовська захворіла на COVID-19 (ДОПОВНЕНО)

Колишня кореспондентка видання «Бабель» Марія Жартовська захворіла на коронавірусну інфекцію. Про це вона повідомила 24 листопада на своїй сторінці в Facebook.

Журналістка 23 листопада отримала позитивний тест.

«Симптоми проявилися в суботу. Спочатку для чогось заболіли ноги, потім до 37,5 піднялася температура, а потім – до 38,6, а потім і до 39. Збивається вона погано. Спойлер: майже ніяк. До цього додалися слабкість, ломота у всьому тілі, нудота і кашель. Розмовляю я часом так, ніби в горло мені сунули йоржик. Дійти до кухні через слабкість тепер все одно, що пробігти марафон», – розповіла вона.

ДОПОВНЕНО: Марія Жартовська 20 листопада повідомила, що йде з «Бабеля».

«У мене не дуже з прощаннями, спробую коротко і по справі: в "Бабелі" та журналістиці для мене настала пауза. Ні, це не означає, що я перестану смикати людей, з якими ми вже почали домовлятися про Один день або інтерв'ю, але чи є життя без журналістики – мені належить дізнатися. Чим буду займатися далі – ще не знаю. Видихну і зроблю одне важливе для себе справу, яке доводилося відкладати і відкладати. А потім ще одне, якщо вийде», – повідомила вона та додала, що «Бабель» шукає політичного кореспондента.

Нагадаємо, 11 листпада ведуча ранкової програми «Сніданок на 1+1» Людмила Барбір і голова ГО «Жінки в медіа» та комунікаційниця Комісії журналістської етики Єлизавета Кузьменко повідомили, що захворіли на коронавірусну інфекцію. 24 листопада телеканал «Україна 24» повідомив, що ведучий Василь Голованов захворів на COVID-19.

Фото: Марія Жартовська / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1970
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду