Наталія Мосейчук захворіла на COVID-19

Наталія Мосейчук захворіла на COVID-19

29 Січня 2021
6266

Наталія Мосейчук захворіла на COVID-19

6266
Ведуча заразилася під час відрядження у Вашингтон.
Наталія Мосейчук захворіла на COVID-19
Наталія Мосейчук захворіла на COVID-19

Ведуча «1+1» та програми «Право на владу» Наталія Мосейчук захворіла на коронавірусну інфекцію. Про це вона повідомила 28 січня в ефірі «Право на владу».

Вихід «Право на владу» в ефір затримали на 15 хвилин. Ведуча сказала, що думала відмовитися від нього через те, що до студії не прийшли голова фракції «Слуги народу» у Верховній Раді Давид Арахамія та його колеги по фракції, заступник голови Комітету Ради з питань бюджету Олександр Трухін.

Перший в 2021 році ефір пані Мосейчук провела по відеозв'язку. «Я подумала, що COVID – це не причина зривати початок нового телевізійного сезону. Тому ми продовжуємо працювати в новій-старій пандемічній реальності. Зі мною працюють тільки щасливі власники й носії антитіл», – розповіла вона та додала, що COVID-19 «привезла зі свого відрядження до Вашингтона».

Як писав ДМ, 20 січня 2021 року у Вашингтоні відбулася інавгурація Джо Байдена як 46-го президента США. «1+1» в ефірі ТСН о 19:30 показав спецвипуск з Вашингтона, ведучою якого стала Наталія Мосейчук. Вона наживо, з виїзної студії неподалік Капітолію, розповідала подробиці церемонії інавгурації, про настрої населення, актуальні події та політику нового президента США щодо України.

Нагадаємо, 19 липня головний редактор видання «Цензор.нет» Юрій Бутусов повідомив, що заразився COVID-19. Інтернет-видання «Цензор.нет» повідомило, що працівників редакції не тестуватимуть на COVID-19, адже вони не контактували з Юрієм Бутусовим. 

16 липня він брав участь у програмі «Право на владу» на телеканалі «1+1». Разом з ним там були голова Верховної Ради Дмитро Разумков, народні депутати Олександр Корнієнко та Олександр Дубинський («Слуга народу»), Ірина Геращенко («Європейська солідарність»), Юрій Бойко («Опозиційної платформи – За життя») та Ігор Палиця (група «Партія "За майбутнє"»). 20 липня Дмитро Разумков розповів, що здав два тести на COVID-19 після телефіру з паном Бутусовим. За його словами, експрес-тест показав негативний результат, результатів ПЛР-тесту ще немає. Пані Геращенко повідомила, що теж здасть тест на COVID-19. Натомість Олександр Дубинський лише сказав, що «не вітався за руку з Бутусовим».

Ведуча програми «Право на владу» Наталія Мосейчук теж здала тест на COVID-19. Працівники програми, які під час ефіру знаходилися в контакті з паном Бутусовим, пішли на самоізоляцію.

Фото: стопкадр

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6266
Читайте також
22.01.2021 15:00
Борис Бахтєєв
для «Детектора медіа»
4 963
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду