Ведуча «Сніданку з 1+1» захворіла на COVID-19

Ведуча «Сніданку з 1+1» захворіла на COVID-19

11 Листопада 2020
12818
11 Листопада 2020
12:45

Ведуча «Сніданку з 1+1» захворіла на COVID-19

12818
Вона перебуває на самоізоляції.
Ведуча «Сніданку з 1+1» захворіла на COVID-19
Ведуча «Сніданку з 1+1» захворіла на COVID-19

Ведуча ранкової програми «Сніданок на 1+1» Людмила Барбір захворіла на коронавірусну інфекцію. Про це вона повідомила 11 листопада в Facebook.

«Перші симптоми були схожими на звичайний ОРВІ. В мене почало червоніти горло, потім додався нежить, з’явилася слабкість у тілі, легке запаморочення в голові та сонливість. Швидко втратила повністю відчуття запаху і смаку — могла відрізнити лише солодке від солоного. А ще страшенно спазмують м’язи — боляче ходити, лежати і, навіть, спати. Температури немає. Навпаки вона знизилась, але таке відчуття, ніби всі 40», – розповіла пані Барбір.

Тест на COVID-19 показав позитивний результат. Її чоловік та син ще чекають на результати тестів. Ведуча перебуває на самоізоляції.

У ефірі програми «Сніданок з 1+1» Людмилу Барбір замінила Неля Шовкопляс.

Нагадаємо, 25 серпня ведуча ТСН на «1+1» Марічка Падалко та 30 серпня акторка студії «Квартал 95» Олена Кравець повідомили, що перехворіли на коронавірусну інфекцію.  У вересні ведуча ранкової програми «Сніданок на 1+1» Неля Шовкопляс хворіла на COVID-19.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12818
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду