Гліб Гусєв захворів на COVID-19

Гліб Гусєв захворів на COVID-19

7 Квітня 2021
1357

Гліб Гусєв захворів на COVID-19

1357
Нині він планує написати матеріал про найбільші страхи людей.
Гліб Гусєв захворів на COVID-19
Гліб Гусєв захворів на COVID-19

Креативний директор видання «Бабель» Гліб Гусєв 6 квітня повідомив, що хворіє COVID-19.

«Продзвенів будильник, я відкрив очі, спробував розігнати туман в голові, але туман був щільний, і у мене нічого не вийшло. Я закрив очі, а коли відкрив знову – за вікном вже стемніло. День кудись пропав. Це мене стурбувало, але не сильно – головним почуттям була апатія. Месенджер був забитий повідомленнями, але відповідати нікому не хотілося. І говорити ні з ким не хотілося. І бачити нікого не хотілося», – написав він у Facebook.

Гусєв розповів, що в апатії він провів тиждень.

«На другий тиждень мені стало не по собі. Напевно, я б навіть панікував, але паніка – це було б щось занадто яскраве для того стану, у якому я перебував. У моїх налаштуваннях хтось викрутив ручку яскравості на мінімум. А раптом ця апатія назовсім? Ось це лякало по-справжньому», – поділився креативний директор «Бабеля».

Він уточнив, що ще одужує після COVID-19.

Водночас Гліб Гусєв хоче зробити матеріал про найбільші страхи людей. «Мені хочеться дізнатися, чого бояться люди навколо. Тому я і пишу цей пост. Я хочу зробити матеріал про те, що нас найбільше лякає. Підхопити чортів ковід? Старість? Невдачі? Невдачі наших дітей? Залишитися без грошей? Ніколи не знайти собі пару? Написати надто особистий пост в фейсбуці і виставити себе дурнем?», – пояснив він та додав, що користувачі зможуть анонімно розповісти про свої страхи в спеціальній гугл-формі.

Нагадаємо, у листопаді 2020 року колишня кореспондентка видання «Бабель» Марія Жартовська повідомила, що захворіла COVID-19.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1357
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду