Зеленський та Єрмак перехворіли COVID-19

Зеленський та Єрмак перехворіли COVID-19

23 Листопада 2020
953
23 Листопада 2020
12:21

Зеленський та Єрмак перехворіли COVID-19

953
Вони отримали негативні результати тестів на COVID-19 та вже приступили до роботи.
Зеленський та Єрмак перехворіли COVID-19
Зеленський та Єрмак перехворіли COVID-19

Президент України Володимир Зеленський та керівник Офісу президента Андрій Єрмак 23 листопада повідомили, що одужали від коронавірусної інфекції.

«У мене, нарешті, негативний результат тесту на коронавірус. Маємо розуміти нові ризики і максимально себе берегти. Як і розуміти, що обов’язковими зараз є медичні маски, самоізоляція, соціальна дистанція, збалансовані вітамінні програми, спортивний режим. Усе це вкрай важливо, і все це разом дає нам надію. Так чи інакше, відсьогодні я вже на роботі. День буде насиченим, але я дуже радий зануритися в роботу у звичайному режимі», – написав пан Зеленський у Facebook.

Андрій Єрмак теж сказав, що приступає до роботи в звичайному режимі.

Нагадаємо, 9 листопада президент України Володимир Зеленський та голова Офісу президента Андрій Єрмак отримали позитивні тести на COVID-19.

Фото: Укрінформ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
953
Читайте також
21.11.2020 07:00
Борис Бахтєєв
для «Детектора медіа»
2 363
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду