Микита Потураєв захворів на COVID-19

Микита Потураєв захворів на COVID-19

30 Листопада 2020
1465
30 Листопада 2020
15:16

Микита Потураєв захворів на COVID-19

1465
Депутат зараз працює дистанційно.
Микита Потураєв захворів на COVID-19
Микита Потураєв захворів на COVID-19

Народний депутат від «Слуги народу», голова парламентського Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Микита Потураєв захворів на коронавірусну інфекцію. Про це він та його заступниця, депутатка від «Слуги народу» Євгенія Кравчук повідомили 30 листопада під час онлайн-дискусії «Вибори незалежної та професійної наглядової ради та її роль для успіху Суспільного мовника».

Пані Кравчук сказала, що Микита Потураєв захворів та зараз працює дистанційно. Пізніше до дискусії ненадовго долучився й сам депутат. «На жаль, я не настільки добре себе почуваю, щоб залишатися з вами так довго як мені хотілося», – сказав він.

Нагадаємо, 23 листопада народний депутат від фракції «Європейська солідарність», член парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Микола Княжицький повідомив, що його виписали з лікарні після COVID-19.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1465
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду