Журналістка та радіоведуча Марта Мольфар розповіла, що бореться з COVID-19

Журналістка та радіоведуча Марта Мольфар розповіла, що бореться з COVID-19

15 Листопада 2020
1777
15 Листопада 2020
16:19

Журналістка та радіоведуча Марта Мольфар розповіла, що бореться з COVID-19

1777
Важкість хвороби радіоведуча описує як середню.
Журналістка та радіоведуча Марта Мольфар розповіла, що бореться з COVID-19
Журналістка та радіоведуча Марта Мольфар розповіла, що бореться з COVID-19

Журналістка, сценаристка та ведуча «Українського радіо» Марта Мольфар розповіла у Facebook, що бореться із коронавірусною інфекцією.

За словами пані Марти, вона заразилась вірусом на роботі від колеги та хворіє вже два тижні. Важкість хвороби радіоведуча описує як середню.

«Симптоми у мене з'явилися через дві доби після контакту з хворим. Різко. Вночі піднялася температура, і дуже сильно розболілася голова. Ще й почався сильний кашель. (Правда, кашель - мій частий гість, адже дихальна система - слабке місце всіх дикторів і радіоведучих. Тому на кашель я взагалі не звернула уваги). Вранці встала з відчуттям застуди. Голова вже не боліла. Але з'явилося хворобливе першіння в горлі. Подзвонив напарник і повідомив, що у нього в наявності всі симптоми ковіда. І аносмія (втрата нюху)», - розповіла Марта Мольфар.

Ведуча залишилась лікуватись вдома і працювати дистанційно. Згодом її стан погіршився, а кашель посилився. Тест на коронавірус виявився позитивним. 

Через тиждень після початку хвороби пані Марті стало краще, а після двох тижнів почало вертатись відчуття запахів, водночас температура досі залишається підвищеною.

«Гадаю, криза другого тижня пройдена. Точніше, не трапилася. І це чудово! Попереду одужання», - написала радіоведуча.

Раніше стало відомо, що міністр охорони здоров’я України Максим Степанов отримав позитивний тест на COVID-19 і знаходиться на самоізоляції вдома.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1777
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Imia
1228 дн. тому
А якщо б навіть тест не робила, була б симптоматика щорічного сезонного ГРВІ, яке у цієї дами, гадаю, було майже щорік. Наскільки можна зрозуміти з тексту, ускладнень у вигляді задухи не було. Боже ж мій, що трапилось з людьми? Чи в минулі роки хтось так би описував кожний свій чих? А ця знаменита"втрата нюху"?! Та яке ГРВІ без цього? Абсолютно звичайний симптом.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду