Микола Княжицький перехворів COVID-19

Микола Княжицький перехворів COVID-19

23 Листопада 2020
1350
23 Листопада 2020
15:51

Микола Княжицький перехворів COVID-19

1350
Депутата вже виписали з лікарні.
Микола Княжицький перехворів COVID-19
Микола Княжицький перехворів COVID-19

Народний депутат від фракції «Європейська солідарність», член парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Микола Княжицький перехворів на коронавірусну інфекцію. Про це він повідомив 23 листопада в Facebook.

Депутата 23 листопада виписали з лікарні після COVID-19.

«Було по-різному. Тижнева самоізоляція у Львові, температура 40, початок падіння сатурації до 90, КТ легенів. Аналізи погані, c-реактивний білок постійно росте. Двостороннє запалення, особливо ліва сторона. Стан враження легень за висновками КТ – 50 відсотків», – розповів він.

За тиждень пана Княжицького перевезли до лікарні в Києві.

«Крапельниці, уколи проти надмірного згортання крові, таблетки, багато води. Бактеріальна інфекція не накладається і це добре. Але фактично починається цитокінова буря, коли власний імунітет з'їдає власні здорові клітини. Таке ж і запалення легенів. Імунне. Десь на 9 день починають колоти гормони (антибіотики давали, але з імуномодулюючою метою). Поступово стає легше», – додав він.

Микола Княжицький розповів, що хворів на COVID-19 на межі середньої й важкої форми.

Нагадаємо, 23 листопада президент України Володимир Зеленський та керівник Офісу президента Андрій Єрмак повідомили, що одужали від коронавірусної інфекції.

Фото: Микола Княжицький / Facebook 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1350
Читайте також
21.11.2020 07:00
Борис Бахтєєв
для «Детектора медіа»
2 384
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду