Дмитро Крапивенко захворів COVID-19

Дмитро Крапивенко захворів COVID-19

9 Грудня 2020
2387

Дмитро Крапивенко захворів COVID-19

2387
Головред «Українського тижня» перебуває на самоізоляції.
Дмитро Крапивенко захворів COVID-19
Дмитро Крапивенко захворів COVID-19

Головний редактор журналу «Український тиждень» Дмитро Крапивенко захворів на коронавірусну інфекцію. Про це він повідомив 8 грудня в Facebook.

Пан Крапивенко розповів, що отримав позитивний результат тесту на COVID-19.

«На вихідних втратив нюх (це наразі єдиний симптом), це власне й спонукало зробити тест. Минулого тижня мало з ким контактував, від вихідних ні з ким взагалі. Але вважаю своїм обов'язком повідомити, ну й заодно це повідомлення для тих, хто хотів зі мною зустрітись, побухать, запросити на ефір, засвідчити пошану. Ні, блог вести не збираюсь», – сказав він.

Головред «Українського тижня» додав, що перебуває на самоізоляції та виконує настанови сімейного лікаря.

Нагадаємо, 27 листопада ведучий та заступник генерального директора кримськотатарського телеканалу ATR Айдер Муждабаєв розповів, що одужав від COVID-19. За словами журналіста, від моменту інфікування до негативного тесту пройшло 27 днів.

Фото: Дмитро Крапивенко / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2387
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду