Артем Марков іде з «Бабеля»

Артем Марков іде з «Бабеля»

12 Січня 2021
2452

Артем Марков іде з «Бабеля»

2452
Видання шукає нового арт-директора.
Артем Марков іде з «Бабеля»
Артем Марков іде з «Бабеля»

Артем Марков повідомив, що залишає посаду арт-директора видання «Бабель».

У коментарі «Детектору медіа» він розповів, що вирішив сконцентруватися на власному проєкті – студії розробки з фокусом на VR/AR-проєкти «Plastifikator». «У нас був AR-додаток для в’язниці-музею в Нью-Йорку. VR-тренажер для важкого в користуванні апарату для аналізів. Інтерактивний стенд для спортивної команди одного американського вишу. І ще кілька інших проєктів», – сказав пан Марков та додав, що скоро запустять сайт студії.

Нині він допомагає виданню знайти нового арт-директора.

«З "Бабелем" розходимось полюбовно. І зараз я допомагаю знайти нового арт-директора, до речі, відкритий для пропозицій. Тож буду допомагати, поки такий не з’явиться, або поки моя дизайнерка не зможе поратися сама», – повідомив Артем Марков та уточнив, що близько місяця ще співпрацюватиме з «Бабелем».

Він каже, що перед новим арт-директором стоїть завдання – якісно та стильно візуалізувати всі новини та тексти на сайті, у соціальних мережах тощо.

«Ти будеш багато слухати й аналізувати, щоб впроваджувати нові фічі та навіть розділи на сайт. Арт-діру більше всіх не однаково. Креатив не створити одному: тобі потрібно бріфувати, мотивувати і контролювати фотографів, дизайнерів, ілюстраторів і розробників, – написав Артем Марков у Facebook. – Тут треба бути мультифункціональною машиною креативу, але якщо впораєшся – є можливість створити дуже багато крутих штук».

«Бабель» пропонує умови: конкурентна зарплата, робоча техніка, офіс в центрі Києва, професійний колектив.

Щодо роботи треба писати Артему Маркову в усіх соцмережах або на пошту tomasmarkov@gmail.com.

Нагадаємо, 20 листопада 2020 року журналістка Марія Жартовська повідомила, що йде з «Бабеля».

Фото: Артем Марков / Facebook 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2452
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду