detector.media
25.11.2020 12:16
Марія Жартовська захворіла на COVID-19 (ДОПОВНЕНО)
Марія Жартовська захворіла на COVID-19 (ДОПОВНЕНО)
Журналістка 23 листопада отримала позитивний тест.

Колишня кореспондентка видання «Бабель» Марія Жартовська захворіла на коронавірусну інфекцію. Про це вона повідомила 24 листопада на своїй сторінці в Facebook.

Журналістка 23 листопада отримала позитивний тест.

«Симптоми проявилися в суботу. Спочатку для чогось заболіли ноги, потім до 37,5 піднялася температура, а потім – до 38,6, а потім і до 39. Збивається вона погано. Спойлер: майже ніяк. До цього додалися слабкість, ломота у всьому тілі, нудота і кашель. Розмовляю я часом так, ніби в горло мені сунули йоржик. Дійти до кухні через слабкість тепер все одно, що пробігти марафон», – розповіла вона.

ДОПОВНЕНО: Марія Жартовська 20 листопада повідомила, що йде з «Бабеля».

«У мене не дуже з прощаннями, спробую коротко і по справі: в "Бабелі" та журналістиці для мене настала пауза. Ні, це не означає, що я перестану смикати людей, з якими ми вже почали домовлятися про Один день або інтерв'ю, але чи є життя без журналістики – мені належить дізнатися. Чим буду займатися далі – ще не знаю. Видихну і зроблю одне важливе для себе справу, яке доводилося відкладати і відкладати. А потім ще одне, якщо вийде», – повідомила вона та додала, що «Бабель» шукає політичного кореспондента.

Нагадаємо, 11 листпада ведуча ранкової програми «Сніданок на 1+1» Людмила Барбір і голова ГО «Жінки в медіа» та комунікаційниця Комісії журналістської етики Єлизавета Кузьменко повідомили, що захворіли на коронавірусну інфекцію. 24 листопада телеканал «Україна 24» повідомив, що ведучий Василь Голованов захворів на COVID-19.

Фото: Марія Жартовська / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY