Про що журналісти запитали Зеленського на прес-конференції (+ФОТО)

Про що журналісти запитали Зеленського на прес-конференції (+ФОТО)

21 Травня 2020
9236

Про що журналісти запитали Зеленського на прес-конференції (+ФОТО)

9236
23 журналісти, три перепалки, спонтанне інтерв’ю NewsOne посеред прес-конференції і Мокрик з вимкненим мікрофоном. Повний текст запитань (без відповідей).
Про що журналісти запитали Зеленського на прес-конференції (+ФОТО)
Про що журналісти запитали Зеленського на прес-конференції (+ФОТО)

Спілкування Володимира Зеленського з журналістами тривало близько трьох годин. Ті, хто не подужав переглянути ефір повністю, дізнаються головне з новин. Але до новин потрапляють переважно відповіді, а в деяких розмовах запитання не менш важливі. «Детектор медіа» пропонує повний перелік запитань, які ставили президентові журналісти.

 

03:56 Ольга Читайло, ICTV: Доброго дня, пане Президенте. Ми розуміємо, що прес-конференція стосується першого року вашого президенства, але все ж таки ми живемо в епоху епідемії, карантину. Оскільки від різних чиновників ми чуємо різні повідомлення, хочу все-таки запитати вас: чи є у держави чіткий план виходу із карантину, зокрема і дати чіткі? Чи чіткий план допомоги бізнесу, який уже два місяці чекає цієї допомоги. Зрештою, допомоги тим же медикам, які, попри обіцянки, в повній мірі не отримали свої доплати? Дякую.

11:26 Дмитро Гордон: Пане Президенте, ви зустрічалися в Парижі з Володимиром Путіним, ви подивилися йому в очі. Чи розумієте ви, що на українських умовах Путін ніколи Донбас не віддасть, а отже, зустрічатися з ним нема сенсу зовсім?

15:26 Роман Ляшенко, «Інтерфакс»: Добрий ранок. Я хотів би повернутися до того, з чого почали, щодо коронавірусу, і якою буде Україна після нього в економічному вимірі. Питання: от до кризи було заплановано багато програм, зокрема, «Велике будівництво». Що зробити зараз, щоб вони не згорталися в цьому плані, і що Україна взагалі збирається робити, щоб покращити цю ситуацію, не лише враховуючи співпрацю з МВФ, а ще якісь кроки в цьому плані?

23:27 «Слово і діло»: Пане Президенте, ви почали з інвестицій, я хотіла, власне, конкретніше про це запитати, про обіцяні надходження до бюджету України. Цього року не сталося ані великих інвестицій, все ж таки, ані великої приватизації. І хочеться дізнатися: ви в Давосі говорили про інвестиційну няню, і про пакет інвестиційних законопроектів, і про мільярди ці, і зараз ви про це говорите. Але коли це все ж таки станеться, і чи буде не мала, а велика приватизація?

29:01 Роман Кравець, «Українська правда»: Добрий день, Володимир Олександрович. Я тут. Як у вас справи?

Володимир Зеленський: Нормально.

Роман Кравець: Давно ми з вами не бачились.

Володимир Зеленський: Так, немає часу.

Роман Кравець: Давайте знайдем.

Юлія Мендель: Давайте тільки без уточнень і відхилень.

Юлія Мендель

Роман Кравець: Так от, в мене насправді запитання стосовно того, що було раніше, тому що я пам′ятаю, що під час виборчої кампанії у вас був дуже яскравий відеоконтент. І мені дуже подобалося одне відео, яке ви зняли, де ви закликали людей пропонувати до влади своїх кандидатів, щоб люди самі пропонували на найвищі посади в державі людей, і щоб вони голосували за них, і там тому подібне. І ви сказали буквально такі слова: «Кому подобається, коли президент призначає на посаду свого кума чи армійського друга, чому так відбувається вже 28 років?», сказали ви. І я аплодував цьому, що ви говорили. І в мене запитання таке: ваш голова, голова Офісу президента Андрій Єрмак – ваш близький друг, з яким ви дружите близько 10 років, він в минулому кінопродюсер, і я так розумію, що політичного досвіду в нього до цього не було. Ну, крім того, що він був помічником регіонала Ельбруса Тедеєва. Перший помічник президента Сергій Шефір, людина, яка співзасновувала студію «Квартал 95», я так розумію, що так само політичного досвіду до цього в нього не було. Він ваш близький друг так само. Наприклад, перший заступник голови офісу Сергій Трофімов, колишній виконавчий продюсер студії «Квартал 95», який відповідає зараз за регіональну політику, і так само без політичного досвіду. Голова Служби безпеки, ваш близький друг з юності, я так розумію, що до цього, Іван Баканов, я маю на увазі, до цього він не був помічений у Службі безпеки. Досить цікава ситуація із Генеральною прокуратурою, наприклад, Ірина Венедиктова, вона свого часу балотувалась до Верховного суду, брала участь у конкурсі. Я можу довго продовжувати, дозвольте запитання. Чому на вкрай важливі посади в нашій державі ви призначаєте людей не за професійними якостями, а за ознаками близькості до вас? Дякую.

Андрій Єрмак

36:16 (хтось із журналістів) Шмигаль професійний і чистий?

Володимир Зеленський: Шмигаль? Шмигаль, ви кажете, професійний і чистий?

(хтось із журналістів) Я вас запитую. На вашу думку.

36:42 Оксана Тороп, «ВВС Україна»: Маємо питання з приводу Донбасу. От рівно рік тому ви говорили про те, що треба просто перестати стріляти. Зараз ви не жалкуєте про ці слова, не вважаєте їх дещо легковажними, адже вже рік пройшов, а на Донбасі і далі стріляють, виявляється, це не таке й легке завдання. І знайти правду, знайти, ну, домовленість, угоду з Путіним десь посередині, як ви говорили, це теж не так легко. Якщо можна, я навздогін ще одне питання: чому Леонід Кучма з березня не бере участі в Мінських переговорах? І чи справді він хотів усунутися, а ви його вмовили лишитися? Бо тому що, наскільки я розумію, він і далі не бере участі, яка взагалі з цим ситуація? Дякую.

43:46 Василь Голованов, «Україна 24»: Вітаю пана Президента. Окрім завершення епохи бідності, і посадок весною, і закону про народовладдя, ви говорили про амністію капіталу як складову перезавантаження держави. Що робиться в цьому напрямку, і чи вважаєте ви, що за рік президенства ви таки стали вироком Порошенку?

46:41 Василь Голованов: Про Порошенка і Байдена ви чули? Як ви прокоментуєте?

Володимир Зеленський: А де Михайло Ткач?

47:50 Максим Савчук, «Схеми: корупція в деталях»: На секретному завданні, він ніколи не розповідає, куди він зникає, тому я замість нього сьогодні. У мене питання стосується Служби безпеки України. Не секрет, що дуже часто співробітники Служби безпеки стають фігурантами розслідувань журналістів, коли вони мають елітне нерухоме майно, дорогі автівки. І з цим пов′язаний цілий ряд скандалів. Півроку тому, на мою думку, ви зробили дуже правильну річ: ви розсекретили декларації керівництва Служби безпеки України. Але зовсім нещодавно, напередодні карантину, саме від вас у Раду потрапив законопроект, яким ви просите знову засекретити ці декларації, це законопроект 3369. Питання, чому ви так кардинально змінили свою думку, і чи не просив вас знову засекретити декларації ваш давній товариш Іван Баканов?

Володимир Зеленський: Мій давній товариш…

Максим Савчук: Ну це ж правда?

50:36 Максим Савчук: Так було до цього, ви це зробили в 19 році. Ви сказали, що тих, кого публічно призначаєте, тобто чиї прізвища відомо загалу, немає проблем, хай вони показують декларації.

51:34 Максим Савчук: Ви бачите в цьому проблему?

55:15 Інна Сотникова, «1+1»: Доброго дня, пане Президенте, в мене до вас кілька питань. Рік тому ви розпустили попередній парламент, чи не плануєте розпускати теперішній? Ну і попереду у нас місцеві вибори, ви як киянин уже визначилися, за кого будете голосувати, і чи є та людина у списку тих осіб, які обговорюються? Ну і чи будуть публічні праймеріз на виборах мера столиці? І якщо можна, хотіла б торкнутися тих гучних розслідувань, про які ви говорили, що будете за ними стежити. Ну по перше, це вбивство Каті Гандзюк. Підозри оголошені, і справа передана до суду, однак активісти, які також сьогодні зібралися в Маріїнському парку, вони говорять про те, що це було зроблено зарано, немає ключових свідчень, і, можливо, в суді справа розвалиться. Справа про вбивство Павла Шеремета, на тій прес-конференції, на якій і ви були, були названі підозрювані, було відео, але зараз у громадськості виникає чимало питань, чи дійсно ті люди зараз знаходяться за гратами.

1:00:38 (хтось із журналістів) А Бузина? Це резонансна справа? Справа Бузини?

1:01:37 Крістіна Бердинських, «Новое время»: Доброго дня. Ви торкалися нових облич, але я хотіла сказати про старих, бо зараз відбувається наступне: в Україну повертається багато старих кадрів часів Віктора Януковича, а нових кадрів звільняють навіть без пояснення причини. І ви кажете, що ви не можете знайти людей на посади, так це тому, що люди бачать, що нові кадри, яких ви привели, їх викинули. І тому в мене питання наступне: скажіть, будь ласка, хто зараз відповідальний за кадрову політику в державі, і проводить співбесіди на ключові посади? Це правда, що це…найбільше цим займається Андрій Єрмак і Сергій Шефір, і чи повністю ви покладаєтесь на них в кадровій політиці? І ще маленьке питання, навіть при вас вже було багато змін в уряді, але Арсен Аваков завжди залишається. Чому він для вас такий незамінний?

1:09:22 Анастасія Єчкалова, СТБ: Добрий день. Понад 6 мільйонів людей в Україні можуть опинитися поза межею бідності, це статистика ЮНІСЕФ. Чи готова Україна до виконання рекомендацій, які надали в ЮНІСЕФ, і як саме можна спинити цей потенційний ріст бідності?

1:14:59 Сергій Щербина, «РБК Україна»: Пане президенте, доброго дня. Рік тому ви стали президентом України. Пройшов рік, і вас уже не можна назвати недосвідченим політиком, ви маєте вже серйозний досвід. З точки зору цього досвіду скажіть, будь ласка, чи достатньо вам однієї каденції, для того, щоб виконати усе те, що ви обіцяли українському народу, це перше. І друге: чи вірите ви так у народовладдя, як ви вірили в нього перед президентськими виборами? Або історії з Черкасами, Санжарами і всім іншим вже трошки вас у цьому розчарували?

1:23:47 Олександра Індюхова, Deutsche Welle: Доброго дня. Пане президенте, ви давали зрозуміти, що не вірите в легітимність Мінських угод, тому питання, коли ви скажете президенту Росії Володимиру Путіну, що давайте подумаємо про новий план щодо Донбасу, це перше питання. І друге питання, ви говорили про зміни в уряді, ви змінили вже другий уряд, ви змінили генпрокурора, митницю, і інших. Хто наступний? І чому все ж таки не вдається створити стабільну команду? Ви говорили про кадровий голод, але можете більше сказати? Перше Путін, будь ласка.

1:30:59 Юлія Литвиненко, ZIK: Доброго дня, пане президенте, доброго дня, шановні колеги. Ну, я невеличку ремарку на початку щодо світового досвіду і журналістів в кортежі. Ну, в нас же такий дружній монолог сьогодні. Не монолог навіть, а діалог. Тому я хотіла сказати, що такий досвід був, навіть у нас з вами, пане президенте, ви чудово пам′ятаєте, коли телеканал «Інтер» супроводжував президента Грузії Саакашвілі, ми створили чудову документальну стрічку, яка вийшла на каналі «Інтер», і я дуже сподіваюся, до наступної річниці вашої президентської каденції саме українські журналісти зможуть створити таку документальну фактично стрічку про життя нашого президента. Це перша частина. Ну а питання моє буде стосуватися того, що за рік вашого президенства вам вдалося встановити, ну таку собі доброчинну відстань з олігархами. Вибудувати таку систему рівновіддаленості від олігархів, які в Україні, всі ми знаємо, існують. І така система, здається, всіх влаштовує: вони не проти вас, ви не проти них, і в нас виникає питання: це така стратегія, чи абсолютна випадковість?

1:36:20 Олена Пономаренко, «КП в Украине»: Доброго дня, вітаю вас. В мене до вас питання, і як до президента, і як до батька двох школярів. Нещодавно ви звернулися до МОЗ з проханням чи з вимогою переглянути медичну реформу. І от я хочу у вас поцікавитись, і як журналіст, і як мати двох дітей, чи немає у вас бажання переглянути і реформу освіти. Переглянути, зважаючи на той шквал критики стосовно якості підручників, якості шкільної програми, і низької достатньо фінансової мотивованості вчителів. Дякую.

1:42:46 Діана Панченко, NewsOne: Пане президенте, якщо дозволите, перед моїм запитанням я уточню: ви сказали, що вам року не вистачить, однієї каденції, для того щоб все втілити, це значить, що ви будете ще балотуватись, ви передумали, на один термін? Це уточнення перед моїм запитанням. Просто хочу уточнити. Просто це питання пов′язане.

Володимир Зеленський: Зараз буде страшно звучати питання і для моєї сім′ї, тому давайте не дискутувати на цю тему.

Діана Панченко: Жодним чином. Але все ж таки, ви визначились, ви будете ще балотуватися?

Володимир Зеленський: Я подумаю.

Діана Панченко: Ви подумаєте. Добре. Пане президенте, моє запитання про очікування та реальність.

1:43:49 Діана Панченко: Я ж питаю, чи ви передумали, чи ні?

1:45:11 Діана Панченко: Пане президенте, якраз про це моє запитання, про очікування та реальність. Свого часу ви створили фільм, який полюбили мільйони українців, фільм «Слуга народу». Уявімо, що рік тому українцям показали фільм з умовною назвою «Рік народу зі своїм слугою». І в цьому фільмі миру немає, тарифи не знизилися, весна проходить, саджати так і не почали, а ви просите Верховну Раду проголосувати за ринок землі, і допомагає вам в цьому Порошенко та його фракція. Як ви думаєте, пане президенте, знаючи все це, чи проголосували би за вас 73 відсотки українців? Чи проголосували би за вас люди, якби знали?

1:46:33 Діана Панченко: Чи проголосували б за вас 75 відсотків українців, якби знали, що з ними буде за цей рік, на вашу особисту думку? …Тарифи не знизились, війна не закінчилася, саджати так і не почали, ви так і не стали вироком для Порошенка. Я лише згадую найпопулярніші ваші обіцянки. Друге: чим президент Зеленський відрізняється від президента Порошенка? І чи не жалкуєте ви, що стали президентом? Це головне запитання.

1:48:51 Діана Панченко: Я лише пригадала ваші обіцянки.

1:54:43  Діана Панченко: Запитання було, чи ви не жалкуєте, що стали президентом. І чим ви відрізняєтесь від Порошенка?

1:55:53 Діана Панченко: Я лише можу констатувати, що ваша фракція «Слуга народу» і фракція президента Порошенка «ЄС» голосують разом за важливі закони…. Я думаю, народ України дасть відповідь на наступних виборах. Я думаю, це справедлива відповідь, пане президенте. Хотіла від вас почути відповідь, чим ви відрізняєтесь від Порошенка. Одним реченням, просто от серцем, як ви можете відповісти?

1:57:32 Діана Панченко: Грошей так і нема. Ви казали, що буде транш протягом кількох тижнів, його так і нема.

1:59:15 Роксолана Бичай, «UA:Перший»: Добрий день, Володимире Олександровичу, в мене питання наступне. Ви говорили вже сьогодні про Донбас, згадували про війну, про російську, я наголошую, агресію, але ви не називаєте людей, які стріляють у наших з вами співвітчизників, ви їх не називаєте російськими військовими, хоча по факту вони ними є. То дайте відповідь ви.

2:01:03 Роксолана Бичай: Пробач мені, Юлю, у мене уточнення, дозвольте, будь ласка. І зрезюмуйте, хто ними керує? Хто дає їм накази? От найвища ланка їхнього керівництва? Телеканал «Наш», я вас не питала.

2:02:26 Данило Мокрик, «Бігус.інфо»: Що ви мене не акредитували, давайте так назвемо. Мені трішки образливо ставити одне запитання, цікаво, як би можна було отримати такі ж преференції, як телеканал NewsOne, але поставлю одне. Ви сказали сьогодні два рази вже, що справа Шеремета – це відповідальність міністра Авакова. Ви сказали, що ви прийшли на брифінг, в якому повідомляли про розкриття і про знаходження вбивць. Це стверджувалося представниками поліції…

Володимир Зеленський: Ні, я сказав, що ми говоримо про імовірних вбивць.

Данило Мокрик: Це ви зараз сказали. Тоді, на брифінгу, пане президенте… Ну є ж запис.

Володимир Зеленський: Давайте подивимось. Коли я…

Данило Мокрик: Давайте подивимось ще раз. Можна я закінчу запитання, і ви тоді ну якось... І тоді я зможу відповідати на ваші уточнення. Не ви говорили. На цьому брифінгу представники Нацполіції пан Коваль, Арсен Аваков, Руслан Рябошапка говорили про те, що розкрито вбивство і знайдені ті, хто їх скоював. Ви на цей брифінг прийшли. Своєю присутністю ви поставили свою політичну візу, взяли на себе політичну відповідальність також за те, що було сказано на цьому брифінгу. Мені цікаво: от ви зараз говорите про те, що це відповідальність Авакова. Враховуючи, що питання стоїть таким чином, пан Аваков дуже сильно зацікавлений в тому, щоби саме оці люди, які зараз підозрювані, виявилися винуватими, тому що він інакше, виявиться, підставив президента. Скажіть мені, будь ласка, а якщо з часом виявиться, що ці люди не винуваті, що вони вже півроку невинуваті люди сидять в СІЗО, яким чином ви, як людина, яка взяла на себе частину цієї політичної відповідальності, будете цю відповідальність нести перед ними, і перед українським суспільством? Дякую.

2:08:15 Данило Мокрик: Ви кажете, що ви не повинні брати на себе відповідальність, але в той момент, коли ви прийшли на цю прес-конференцію, коли ви подякували… Ви самі прийшли. Ви ж кажете, мене запросили, я прийшов [нерозбірливо]. Вас запросили, ви ж прийшли самостійно? В той момент, коли ви сказали «Дякую слідству за те, що зроблено, ми отримали відповіді на дуже багато запитань», це ж ваші слова, ви взяли на себе відповідальність за зміст цього брифінгу. І зараз, коли ви кажете, що…Я у вас питаю, ви кажете, я не знімаю з себе відповідальність, я питаю, яким чином…

2:09:38 Данило Мокрик: Тому що, коли вас питали про звільнення Авакова, ви сказали, президент не має права звільняти Авакова, тепер ви кажете, що кадрові зміни…Я хочу зрозуміти…

2:10:56 Канал «Україна»: Вітаю вас. Ще у вересні ви доручили розробити план реструктуризації «Укрзалізниці», однак бачимо, що фактично реформа не зрушила з місця. Відповідно, як ви оцінюєте роботу Міністерства інфраструктури, профільного комітету, і коли нарешті з′явиться результат?

2:16:53 Мар′яна П’єцух, «Громадське»: Доброго дня. Повертаючись до вашої цитати про те, що ви всім відрізняєтесь від Петра Порошенка, напевно ви чули критику в свій бік за цей рік, що все-таки є деякі речі, які вас постійно пов′язували, що нічого не змінилося, зокрема, це була ваша поїздка таємна в Оман, коли згадували, що ви висміювали поїздку таємну на Мальдіви Петра Порошенка, у вас трапилась таємна на Оман. Друге – це було ваше двомісячне мовчання щодо скандалу навколо голови вашого офісу Андрія Єрмака, щодо участі його брата в переговорах щодо працевлаштування на державні посади, і два місяця ви публічно це не коментували. Третє – це вас поєднували, ну, призначення на посади друзів, ви це відкоментували, що це кадровий голод, і четверте, що ви так само, як і Петро Порошенко, важко реагуєте на критику, гостро. Ви, зрештою, самі не раз казали, що вам боляче чути критику щодо себе, навіть у дуже старому інтерв′ю ви казали, що хворобливо реагуєте на критику. Відтак три чіткі питання, чому … таємна поїздка в Оман, друге, скандал навколо Андрія і його брата, Єрмака, і третє, чи навчились ви за цей рік легше реагувати на критику, і чи вже не вичитуєте сценарій «95-го кварталу», коли Олена Кравець казала, що все-таки ще вичитуєте.

2:33:50 Макс Назаров, «Наш»: Телеканал «Наш», не буду вас плутати, Макс Назаров. Володимир Олександрович, перед питанням, поки ви говорили про мости, зверніть увагу, в Дніпропетровській області обвалився і впала фура. Обвалився міст. Ну я не знаю, чи новий, чи ні, обвалився міст, і туди впала фура. Це, коли ви говорили, якраз таки, за іронією долі, про мости. Ви коли зверталися з питанням до моєї колеги Діани Панченко, і до інших колег, ви згадали про фінансування засобів масової інформації, це не питання, просто репліка, будь ласка, зверніть увагу на те, що телеканал АТR належить громадянину Російської Федерації. Це так, на всяк випадок. Лєнур Іслямов не раз говорив, що має російський паспорт. Конкретне питання. Я перейду на русский язык. О правах человека. Три очень важных… Я хотел бы задать вам вопрос. Мы изучали ваше интервью, мы с вами общались год назад, у вас было мнение кандидата в президенты, и мнение о развитии страны, и каких-то принципиальных базовых понятиях украинцев, и правах украинцев, и обязанностях. И вы сказали в комментарии журналисту, что вы детально изучите закон о функционировании государственного языка, прошел год, никаких изменений нет. Вы обещали, скажем так, придумать альтернативу запрету российских сайтов, но на прошлой неделе продлили запрет. И вы обещали разобраться с правами человека по поводу люстрации. Неоднократно Европейский суд по правам человека говорил о том, что закон о люстрации, он как раз-таки перечит правам. Прошел год, какие у вас инициативы, почему, в принципе, все стоит на месте? Спасибо за ответ.

2:38:01 Макс Назаров: А ті, до яких Юлія Мендель виходить, це які активісти?

2:38:20 Макс Назаров: Ви обіцяли детально вивчити і переглянути, якщо знадобиться, закон про функціонування державної мови.

2:40:27 Макс Назаров: А що з правами російськомовних українців? Я зараз не говорю про нацменшину росіян, я зараз говорю про українців… Владимир Александрович, смотрите. Я русскоязычный, но я не могу вести эфир своего телеканала в должной мере, например, на русском языке. Это сейчас просто касается технический момент.

Володимир Зеленський: Я абсолютно уверен, что вы можете эфир вести на каком-либо языке.

Макс Назаров: Нас оштрафует Нацрада.

2:41:40 Макс Назаров: Та я пишаюся тим, що я знаю українську мову. Справа не в тому. Володимир Олександрович, ви будете переглядати цей закон?

2:42:25 Макс Назаров: Вконтакте і інші російські сайти? Ви говорили про альтернативу.

2:45:09 Віталій Тисячний, «Обозреватель»: Доброго дня, пане президенте, я тут. Дякую, Юлія, за питання, у мене буде два питання. Перше – воно стосується кадрової політики, але воно, на мою думку, не було висвітлене сьогодні. Я розумію, чому ви критикуєте мерів міст українських, міських голів, деяких критикуєте. Але скажу чесно, десь три місяці тому я був в Санжарах, спілкувався з місцевими мешканцями, я регулярно спілкуюсь з миколаївцями, з миколаївськими журналістами, вони розповідають про голову ОДА. Я розумію, що насправді за останній рік є дуже багато скандалів з головами ОДА, РДА по всій Україні. І тому в мене є питання, чому, не дивлячись на весь цей негатив, який є на місцевому рівні, люди, яких ви назначили, ви не звільняєте, і чому, якщо є кадровий голод, проект «Ліфт», по суті, він зараз не працює. Якщо дозволите, коротеньке питання по «Укрбуду». Яка зараз ситуація, чи вирішене питання з людьми, які, якщо я не помиляюсь, вони мітингують зараз.

2:50:05 Гульсум Халілова, ATR: Дуже дякую, Салям алейкум. Первый крымско-татарский канал ATR, Гульсум Халилова. У меня очень короткий вопрос, два. И я очень хочу, да, пожалуйста, очень важный вопрос. И я хочу очень полный ответ от вас, пожалуйста, услышать. Первое, вопрос автономии крымских татар звучит многие годы независимой Украины. Считаете ли вы, внесение поправок в Конституцию Украины важным для Украины и для вас, для гаранта Конституции. И второе: когда, в каком составе, страны и организации, в каком формате Украина будет обсуждать Крым на международных площадках. Когда это будет?

2:56:32 «Шарій.нет»: Все ж таки, відповідь на питання може цікавити всіх, тому прошу послухати питання і відповідь. Рік тому українці виказали вам безпрецедентний рівень довіри, і тим самим дали оцінку минулій владі. За цей рік ті питання, які ви озвучували на «Олімпійському» Петру Порошенку, вони адресують вам, як і у телеефірах, так і в соціальних мережах. Моє питання: чи не боїтесь ви, що ті люди, котрі привели вас до влади, котрі голосували за вас, бачачи ті рішення, які приймаються вами, можуть виходити на акції протесту, і виступати більш агресивно, так, як виступають ваші противники?

Фото: Максим Поліщук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9236
Читайте також
20.05.2020 13:41
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
3 593
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду