Офіс президента відкрив акредитацію на пресконференцію Зеленського

Офіс президента відкрив акредитацію на пресконференцію Зеленського

19 Травня 2021
2091

Офіс президента відкрив акредитацію на пресконференцію Зеленського

2091
Через карантин кількість представників ЗМІ можуть обмежити.
Офіс президента відкрив акредитацію на пресконференцію Зеленського
Офіс президента відкрив акредитацію на пресконференцію Зеленського

Пресконференція президента України Володимира Зеленського відбудеться 20 травня о 12:00 на державному підприємстві «Антонов».

Через карантин кількість представників ЗМІ можуть обмежити. Пресконференцію транслюватимуть онлайн у соцмережах, на офіційних сторінках Офісу президента.

Для акредитації ОПУ просить журналістів до 15:00 19 травня надіслати на адресу apu@apu.gov.ua таку інформацію: прізвище, ім'я та по батькові; назва ЗМІ; посада; телефон; копія редакційного посвідчення. Підтвердження акредитації буде надіслано на вказану в листі електронну адресу.

Місце проведення: ДП «Антонов», вул. Академіка Туполєва, 1 (на карті). Вхід з 10:30. З технічних питань щодо трансляції прохання звертатися за телефоном: +38 (066) 485-86-36.

Як писав ДМ, у березні 2021 року прессекретарка президента Юлія Мендель повідомила, що Володимир Зеленський може провести пресконференцію 20 травня, до другої річниці обрання. 14 травня радник голови Офісу президента Михайло Подоляк повідомив, що готується «широка пресконференція» за результатами двох років перебування на посаді Володимира Зеленського.

17 травня генеральна директорка Директорату з питань інформаційної політики Офісу президента України Ірина Побєдоносцева та прессекретарка президента Юлія Мендель повідомили, що Володимир Зеленський проведе пресконференцію 20 травня, до другої річниці обрання. 

Нагадаємо, що інавгурація Зеленського відбулась 20 травня 2019 року. На посаді президента Володимир Зеленський дав дві великі пресконференції. У жовтні 2019 року у форматі пресмарафону президент відповідав на питання ЗМІ трохи більше 14 годин у гастрономічному просторі Kyiv Food Market.

20 травня 2020 року в парковій зоні біля Маріїнського палацу пройшла пресконференція Зеленського, присвячена річниці перебування на посаді.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2091
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду