На сайті «Корреспондент.net» тепер можна дивитись інтелектуальне кіно

20 Листопада 2012
8833
20 Листопада 2012
12:05

На сайті «Корреспондент.net» тепер можна дивитись інтелектуальне кіно

8833
Популярний Інтернет-ресурс запустив нову відео-рубрику
На сайті «Корреспондент.net» тепер можна дивитись інтелектуальне кіно

Сайт «Корреспондент.net» спільно з online-кінотеатром Megogo.net започаткув новий онлайн-проект - нову відео-рубрику «Фільми». Про це повідомляє прес-служба UMH group. 

 

У новому розділі розміщуються фільми, які не вийшли в широкий прокат, але отримали високу оцінку серед любителів кінематографа у всьому світі. Фільми є частиною каталогу онлайн-кінотеатру Megogo.net і тому є легальним контентом для перегляду у інтернеті.

 

«У нашому новому відео-розділі вже можна подивитися такі безперечні шедеври як «Людина без минулого»  Акі Каурісмякі, «2046» Вонга Кар-Вая, «Чорну книгу» Пола Верховена, приголомшливий мультфільм «Вальс з Баширом» Арі Фольмана, фільм «Скафандр і метелик» Джуліана Шнабеля. Це картини, які займають гідне місце в списку «обов'язково до перегляду» у справжніх кіноманів. Далі буде більше. Я сподіваюся, що наша фільмотека принесе справжнє задоволення поціновувачам гарного кіно»,  - переконана Юлія Мак-Гаффі, головний редактор «Корреспондент.net».

 

За словами директора з маркетингу Megogo.net Івана Шестакова, добірка фільмів  редакції  відповідає смакам аудиторії порталу, яка поціновує інтелектуальне кіно. Оновлення у новій рубриці відбуватимуться щодня.

 

Також фільми можна вибирати за жанрами, за популярністю і надавати відео у соціальних мережах.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8833
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гость
4177 дн. тому
Под тэгом "наши" фильмы идет одна Россия. Вот уж коллекция недоумков и подножек московских, "Мегого" внедряет, а Телекритика рекламирует. Пока Бандера не прийдет, нихрена никто никакого порядка не наведет!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду