«Корреспондент» святкує 10-річчя

30 Березня 2012
5412
30 Березня 2012
18:04

«Корреспондент» святкує 10-річчя

5412
Вийшов 500-й номер тижневика
«Корреспондент» святкує 10-річчя

Сьогодні, 30 березня, вийшов 500-й номер українського тижневика «Корреспондент», присвячений, зокрема, десятиріччю видання.

 

Як повідомляє «Корреспондент.net», у 500-му випуску видання представляє проект «Новітня історія України в обкладинках журналу "Корреспондент"», публікуючи свої найкращі обкладинки за десять років.

 

У ювілейному випуску на розвороті, де традиційно міститься рубрика «Третє око», розміщена фотографія всіх 29 співробітників видання.

 

Також журнал публікує підбірку 25 цитат його співрозмовників, які вразили журналістів.

 

У своїй ювілейній колонці головний редактор журналу Віталій Сич пише: «Мы перенесли на "Корреспондент" обычные американские стандарты журналистики и редакционной политики - полное разделение редакции и рекламного отдела, этический кодекс, работу с источниками и структуру текстов».

 

«Недавно у журнала сменились собственники, - пише пан Сич. - Новыми владельцами стали украинцы, бизнесмен и политик Петр Порошенко и издательский дом УМХ во главе с Борисом Ложкиным. И, наверное, это лучшее, что могло произойти с "Корреспондентом" после его продажи Санденом.

 

«Понятно, что мерилом успеха любого бизнеса - а "Корреспондент" все-таки в первую очередь бизнес, а не гуманитарный проект - является цифра в колонке EBIDTA. В этой колонке у нас уже давно все хорошо. Теперь мы хотим, чтобы там было хорошо и у всех остальных. Поэтому будем и дальше пытаться навязать стране конструктивную повестку дня. Мы не хотим криков и взаимных оскорблений, мы хотим говорить о том, что надо делать, как делать и, собственно, о том, что надо срочно начинать. Если хотя бы 20 % или 30 % из того, что мы пишем, будет использовано, мы будем считать, что отработали не зря», - резюмує головний редактор.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5412
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду