Екс-журналіст «Корреспондента» знімає телефільм про корупцію довкола Євро-2012

6 Квітня 2011
13276
6 Квітня 2011
14:14

Екс-журналіст «Корреспондента» знімає телефільм про корупцію довкола Євро-2012

13276
Для європейського телеканалу
Екс-журналіст «Корреспондента» знімає телефільм про корупцію довкола Євро-2012

Екс-журналіст щотижневого журналу «Корреспондент» Павло Глумін приступив до роботи над телевізійним документальним фільмом про Євро-2012. Про це ТК особисто повідомив Павло Глумін, який є автором та режисером проекту.

 

Картина, за словами пана Глуміна, присвячена «гігантським масштабам розкрадання в Україні фінансових засобів, які виділяються на підготовку країни до Євро-2012,  і можливості оголошення державою дефолту після проведення цього турніру».

 

Фільм знімається для одного з європейський телеканалів, назву якого за згодою сторін не афішується до закінчення роботи над картиною.

 

«Згідно з думками багатьох європейських та вітчизняних експертів, саме після проведення Україною наступного літа своєї частини чемпіонату Європи можливість офіційного оголошення перед світовими кредиторами нездатності розплатитися по зовнішнім позикам буде як ніколи реальною. Саме об\'єктивне з\'ясування того, чи справді країна котиться в ретельно замасковану владою економічну прірву, і є головним завданням фільму», - коментує  журналіст.

 

Як підкреслив Павло Глумін, джерело фінансування фільму не має ніякого відношення до сучасної української опозиції.

 

Зйомки картини пройдуть протягом квітня-липня 2011 в багатьох містах України. Пост-продакшн передбачається завершити до вересня.

 

Як зазначає журналіст, спеціально для цього проекту він пішов з журналу «Корреспондент», в якому працював 4 роки після переїзду з Росії до України.

 

Довідка:

 

Павло Глумін народився 1977 року в Нижньому Новгороді (Росія). Працював у різних російських ЗМІ. До переїзду в Україну протягом декількох років працював в медіа-структурах екс-губернатора Чукотського автономного округу Романа Абрамовича. З березня 2007 по квітень 2011 року був журналістом журналу «Кореспондент».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13276
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
анастасия)
4776 дн. тому
во первых не школа а гимназия во вторых Шевченківського суду на подоле нет глупый пиар)
EURONEWS
4778 дн. тому
Охоронець київської школи заламав пальці журналістові білоруського каналу 04-04-2011 4 квітня охоронець столичної середньої школи № 19 Михайло Кривошеєв перешкоджав знімальній групі Другого національного телеканалу Білорусі записувати стенд-ап до сюжету про антиалкогольні програми в навчальних закладах. Про це ТК повідомив кореспондент телеканалу Олексій Мартиненко. «Ми записували на вулиці на фоні будівлі школи неподалік Шевченківського суду стенд-ап. До нас підійшов охоронець школи і попросив перш ніж знімати взяти дозвіл у директора школи. Я пояснив йому, що ми знімаємо в публічному місці на вулиці, тому дозволу ні в кого не повинні просити, крім того показав йому 171 статтю ККУ про перешкоджання журналістській діяльності. Потім взяв у оператора камеру і попросив охоронця на камеру пояснити, чому він заважає нам працювати. У відповідь охоронець гарно відтренованим прийомом заламав мені пальці так, що вони хруснули», - розповів Олексій Мартиненко. За словами журналіста, столична міліція на їхній виклик приїхала дуже швидко і відразу записала свідчення очевидців події. Справу залагодили за згодою сторін, оскільки охоронець вибачився за свої дії, усвідомивши їх неправомірність. =================================== Коментарі наших відвідувачів: я // 06.04.2011 12:57:54 Вы видели как некоторые футболисты театрально корчатся после легкого столкновения? Вот этот А.Мартыненко из их числа. "Хруснувшие" пальцы он не освидетелствовал у медиков, потому что и выявить там нечего. Зато выдался повод пропиарится на пустом месте этому планктону. Реальная ситуация не стоит времени потраченого на написания пару строчек, а ведь отложится в статистику "гонений на журналистов"! ! // 05.04.2011 00:55:48 Может быть это станет уроком для коллег горе-охранника! Господа, читайте законы!!! И отказывайтесь наконец от хамского поведения и иллюзии вседозволенности!
fert
4778 дн. тому
Все ок, продасть фільм, купить квартиру)) якщо його раніше влада в іншу казенну "квартиру" не поселить
FF
4778 дн. тому
"до закінчення роботи над квартирою" Все же "над картиною"...))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду