«Корреспондент» і фонд Колеснікова видали фотожурнал за мільйон гривень

7 Червня 2012
7398
7 Червня 2012
14:34

«Корреспондент» і фонд Колеснікова видали фотожурнал за мільйон гривень

7398
Наклад – 500 тисяч примірників
«Корреспондент» і фонд Колеснікова видали фотожурнал за мільйон гривень

Журнал «Корреспондент» спільно з «Фондом Бориса Колеснікова» випустили спеціальне видання «Українські ночі», до якого увійшли фотороботи переможців Всеукраїнського фотоконкурсу «Нічні види міст України». Про це розповіли на прес-конференції з нагоди нагородження переможців 7 червня.

 

Наклад видання складає 500 тис. примірників.

 

Журнал «Українські ночі» розповсюджуватиметься безкоштовно протягом червня. Частина ввійде як додаток до наступного номера журналу «Кореспондент», частина розповсюджуватиметься в барах, ресторанах Києва та великих міст, у мережах авіаліній і потягах, частину тиражу «Укрпошта» розповсюджуватиме по поштових скриньках у містах-мільйонниках.

 

Загалом видання такого додатка обійшлося приблизно в 1 млн гривень, повідомила директор благодійного «Фонду Бориса Колеснікова» Марина Деденко.

 

 
 

Фотоконкурс «Нічні види міст України» був організований перед Євро-2012 сайтом «Корреспондент.net» і благодійним фондом «Фонд Бориса Колеснікова». З 19 березня до 15 травня цього року читачі порталу могли завантажити в спеціальному розділі конкурсу власні фотографії з видами вечірніх міст України.

 

До фото журналу «Українські ночі» увійшли роботи переможців - Романа Ніколаєва (арт-директор Центру сучасної фотографії з Києва, фото Києва), Ірини Горбасевої (фотограф з Донецька, фото Донецька), Олега Жарія (фотограф з Києва, фото Львова), Кирила Неїжмакова (інженера з Харкова, фото Харкова), Сергія Дівєєва (фотожурналіста з Дніпропетровська, фото Дніпропетровська), Євгена Гапича (фотокореспондента тижневика «Покуття: день за днем» з Коломиї, фото Коломиї), Миколи Вдовенка (фотокореспондента з Одеси, фото Одеси), Дмитра Кордюкова (декоратора з Києва, фото Києва).

 

Найкращі роботи авторів визначали члени журі, до складу якого увійшли редактор сайту «Корреспондент.net» Юлія МакГаффі, прес-секретар віце-прем'єр-міністра України - міністра інфраструктури Бориса Колеснікова Юрій Громницький, директор «Фонду Бориса Колеснікова» Марина Деденко, фотожурналіст, член Донецької обласної організації національної спілки фотохудожників України Сергій Ваганов, фотограф журналу «Кореспондент» Наталія Кравчук, фотокореспондент The Associated Press, фіналіст Пулітцерівської премії Єфрем Лукацький, голова Київської організації Спілки фотохудожників України, засновник власної школи фотографії Віктор Марущенко.

 

Всього на конкурс надійшло 128 репортажів від 62 учасників з різних куточків України. Автори п'яти найкращих фоторепортажів отримають від благодійного фонду по два квитки на фінал Євро-2012, що відбудеться 1 липня у Києві.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7398
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Фотогад
4358 дн. тому
такий пафосний проект - і розповсюджуватиметься безкоштовно у барах. Аби пияки мали на чому розкласти тараньку й сало
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду