«Корреспондент» розпочав випуск путівників «Европа на колесах»

18 Квітня 2011
16714
18 Квітня 2011
12:37

«Корреспондент» розпочав випуск путівників «Европа на колесах»

16714
«Корреспондент» розпочав випуск путівників «Европа на колесах»

Журнал «Корреспондент» розпочав випуск серії путівників «Европа на колесах». Про це повідомляє «Кореспондент.net».

 

Гіди розповідатимуть про європейські країни за допомогою автомобільних маршрутів. Також у путівниках журналісти редакції і її гості описуватимуть, як найдешевше дістатися до країни, які є найзручніші маршрути й екскурсійні місця.

 

«Багато наших читачів подорожують Європою на своїх або орендованих автомобілях. Інші тільки збираються це зробити. І ті, й інші знайдуть у цих гідах багато корисної інформації для майбутніх мандрівок - від головних місць огляду до особливостей правил дорожнього руху і паркування... Сподіваємося, що серія "Европа на колесах" буде цікавою не тільки для автомобілістам. Автомобільні маршрути - це всього лиш форма пізнання країни», - говорить Віталій Сич, головний редактор журналу «Корреспондента».

 

Перші чотири путівники заплановано підготувати у партнерстві з компанією «Рено Україна». Об'єктами вивчення стануть Франція, Італія, Іспанія і Німеччина.

 

Перший гід про Іспанію вийшов як додаток до журналу «Корреспондент» №14 від 15 квітня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16714
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
лор
4768 дн. тому
Краще б про Україну написали.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду