detector.media
20.11.2012 12:05
На сайті «Корреспондент.net» тепер можна дивитись інтелектуальне кіно
Популярний Інтернет-ресурс запустив нову відео-рубрику

Сайт «Корреспондент.net» спільно з online-кінотеатром Megogo.net започаткув новий онлайн-проект - нову відео-рубрику «Фільми». Про це повідомляє прес-служба UMH group. 

 

У новому розділі розміщуються фільми, які не вийшли в широкий прокат, але отримали високу оцінку серед любителів кінематографа у всьому світі. Фільми є частиною каталогу онлайн-кінотеатру Megogo.net і тому є легальним контентом для перегляду у інтернеті.

 

«У нашому новому відео-розділі вже можна подивитися такі безперечні шедеври як «Людина без минулого»  Акі Каурісмякі, «2046» Вонга Кар-Вая, «Чорну книгу» Пола Верховена, приголомшливий мультфільм «Вальс з Баширом» Арі Фольмана, фільм «Скафандр і метелик» Джуліана Шнабеля. Це картини, які займають гідне місце в списку «обов'язково до перегляду» у справжніх кіноманів. Далі буде більше. Я сподіваюся, що наша фільмотека принесе справжнє задоволення поціновувачам гарного кіно»,  - переконана Юлія Мак-Гаффі, головний редактор «Корреспондент.net».

 

За словами директора з маркетингу Megogo.net Івана Шестакова, добірка фільмів  редакції  відповідає смакам аудиторії порталу, яка поціновує інтелектуальне кіно. Оновлення у новій рубриці відбуватимуться щодня.

 

Також фільми можна вибирати за жанрами, за популярністю і надавати відео у соціальних мережах.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY