Стець припускає, що податкова перевіряє ТВі через фільм Усова про СІЗО

17 Квітня 2012
7674
17 Квітня 2012
18:10

Стець припускає, що податкова перевіряє ТВі через фільм Усова про СІЗО

7674
Стець і Томенко закликають податківців припинити необґрунтовану позачергову перевірку ТВі
Стець припускає, що податкова перевіряє ТВі через фільм Усова про СІЗО

У Комітеті Верховної Ради з питань свободи слова та інформації обіцяють уважно стежити за подіями навколо телеканалу ТВі. Про це заявив голова Комітету, народний депутат Юрій Стець.

 

«Ми надзвичайно стурбовані позаплановою перевіркою телеканалу, яку проводить податкова», - наголосив він і додав, що бере ситуацію під особистий контроль.

 

Пан Стець припускає, що перевірка пов'язана з виходом журналістського розслідування «В'язниця №1» Костянтина Усова: «Виникають підозри, що перевірка на каналі ТВі - це реакція на фільм "В´язниця №1" Костянтина Усова та інші програми, які висвітлюють "покращення життя вже сьогодні", і я їх розцінюю як продовження системного тиску на незалежний телеканал».

 

Юрій Стець звертається до Державної податкової служби та Міністерства внутрішніх справ із закликом припинити «переслідування незалежних ЗМІ», а також ініціює винесення питання необґрунтованих перевірок ТВі силовими структурами до обговорення на найближчому засіданні Комітету з питань свободи слова та інформації.

 

Тим часом заступник голови Верховної Ради Микола Томенко направив звернення голові Державної податкової служби та Міністру внутрішніх справ стосовно проведення необґрунтованої позачергової перевірки ТВі напередодні початку виборчої кампанії, повідомляє сайт пана Томенка.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7674
Читайте також
14.04.2012 10:52
В’ячеслав Шевчук, «Дзеркало тижня. Україна»
27 311
09.04.2012 17:00
Аркадій Сидорук
для «Детектор медіа»
19 754
06.04.2012 19:34
Игорь Гаркавенко
32 996
05.04.2012 16:03
Андрій Кокотюха
для «Детектор медіа»
40 168
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду