Прокуратура Києва перевірить факти з фільму ТВі про Лук’янівське СІЗО

5 Квітня 2012
9005
5 Квітня 2012
11:22

Прокуратура Києва перевірить факти з фільму ТВі про Лук’янівське СІЗО

9005
Прокуратура Києва перевірить факти з фільму ТВі про Лук’янівське СІЗО

Прокуратура Києва розпочала перевірку фактів, наведених у журналістському спецрозслідуванні Костянтина Усова про побут в'язнів у Лукянівському СІЗО. Про це повідомляє прес-служба Прокуратури міста Києва.

 

«Прокурор Києва Анатолій Мельник доручив провести перевірку фактів, наведених у телевізійних передачах "Знак оклику" на телеканалі TВi 26 березня та 2 квітня, з приводу порушень конституційних прав громадян, які утримуються у Київському слідчому ізоляторі. Усім наведеним фактам буде надано принципову юридичну оцінку та прийнято рішення згідно вимог законодавства», - йдеться у повідомленні.

 

Нагадаємо, спецпроект Костянтина Усова вийшов у програмі «Знак оклику!» на телеканалі ТВі, у ньому було показано побут в'язнів Київського СІЗО № 13, більш відомого як Лук'янівська в'язниця.

 

У 40-хвилинному фільмі показані реальні історії арештантів і тюремників, короткі відеоролики, записані прихованими камерами всередині СІЗО.

 

Як писала «Детектор медіа», народний депутат, голова Комітету з питань свободи слова та інформації Юрій Стець пропонує включити до порядку денного пленарного засідання Верховної Ради питання про журналістське розслідування Костянтина Усова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9005
Читайте також
09.04.2012 17:00
Аркадій Сидорук
для «Детектор медіа»
19 755
05.04.2012 16:03
Андрій Кокотюха
для «Детектор медіа»
40 168
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду