Прокуратура порушила кримінальну справу через розслідування Усова

12 Квітня 2012
8920
12 Квітня 2012
13:53

Прокуратура порушила кримінальну справу через розслідування Усова

8920
За фактом службової недбалості посадових осіб СІЗО
Прокуратура порушила кримінальну справу через розслідування Усова

Прокуратура міста Києва порушила кримінальну справу за фактом службової недбалості посадових осіб Київського слідчого ізолятора (Лук'янівське СІЗО) за частиною 1 статті 367 Кримінального кодексу України. Про це повідомив прокурор міста Києва Анатолій Мельник.

 

«Дана справа порушена у зв'язку з неналежним виконанням своїх службових обов'язків працівниками слідчого ізолятора, що призвело до порушення порядку та умов утримання ув'язнених. Розслідування кримінальної справи доручено слідчому відділу прокуратури міста Києва», - сказав він.

 

Нагадаємо, це сталося внаслідок перевірки прокуратури, яка була зумовлена журналістським спецрозслідуванням «В'язниця №1» журналіста ТВі Костянтина Усова.

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», напередодні було відсторонено виконувача обов'язків начальника Лук'янівського СІЗО Євгена Домбровського.

 

Спецпроект Костянтина Усова вийшов у рамках програми «Знак оклику!» на телеканалі ТВі, у ньому було показано побут в'язнів Київського СІЗО № 13, більш відомого як Лук'янівська в'язниця. У 45-хвилинному фільмі показані реальні історії арештантів і тюремників, короткі відеоролики, записані прихованими камерами всередині СІЗО.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8920
Читайте також
13.04.2012 08:14
Артем Скоропадский, «Коммерсантъ. Украина»
20 051
09.04.2012 17:00
Аркадій Сидорук
для «Детектор медіа»
19 754
06.04.2012 19:34
Игорь Гаркавенко
32 996
05.04.2012 16:03
Андрій Кокотюха
для «Детектор медіа»
40 168
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду