Янукович звільнив Могильова

7 Листопада 2011
9990
7 Листопада 2011
18:01

Янукович звільнив Могильова

9990
Янукович звільнив Могильова

Президент Віктор Янукович звільнив Анатолія Могильова з посади міністра внутрішніх справ. Відповідний указ № 1022/2011 оприлюднений на сайті глави держави.

 

Водночас, як повідомляє прес-служба глави держави, президент погодив призначення пана Могильова на посаду голови Ради міністрів Автономної Республіки Крим.

 

Натомість президент міністром внутрішніх справ Віталія Захарченка, який до цього керував Державною податковою службою України.

 

Нагадаємо, що саме за часів головування в МВС Анатолія Могильова різко погіршилася ситуація із дотриманням і захистом прав журналістів, а також побільшало випадків перешкоджань журналістам з боку міліції. Останній випадок трапився під час акцій протесту 3 листопада під стінами Верховної Ради. Журналіст «Коммерсанта» Валерій Кучерук вимагав порушення кримінальної справи щодо пана Могильова за дії його підлеглих.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9990
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
кокотюха
4559 дн. тому
А табачника коли?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду