КНМП закликає міністра внутрішніх справ «вгамувати своїх підлеглих»

3 Листопада 2011
10970
3 Листопада 2011
15:45

КНМП закликає міністра внутрішніх справ «вгамувати своїх підлеглих»

10970
КНМП закликає міністра внутрішніх справ «вгамувати своїх підлеглих»

Київська незалежна медіа-профспілка закликає міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова «вгамувати своїх підлеглих спецназівців, які під час сьогоднішньої акції протесту під стінами парламенту лупцювали журналістів». Про це йдеться в заяві КНМП.

 

Зокрема, нагадує профспілка, правоохоронці побили фотожурналіста Максима Требухова та журналіста Едуарда Ігольникова.

 

«Міністру не варто забувати, що сьогодні він на коні, а завтра може прийти нова влада і влаштувати з ним розборки і пан Могильов повинен пам'ятати, що лише журналісти будуть гарантією того, щоб інші зловмисники при владі не порушували закон проти нинішнього міністра», - каже голова комітету КНМП Юрій Луканов.

 

КНМП закликає постраждалих журналістів звернутися прокуратури із заявами про побиття і перешкоджання професійній діяльності. У випадку потреби КНМП може надати постраждалим правову допомогу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10970
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
екгу
4564 дн. тому
вот гады уже о дают приказы журналистов избивать ! А беркут это отморозки !
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду