Міліція відпустила журналістів ТВі через чотири години

26 Серпня 2011
15157
26 Серпня 2011
18:56

Міліція відпустила журналістів ТВі через чотири години

15157
Міліція відпустила журналістів ТВі через чотири години

Журналістів ТВі, яких затримали на водоймі у Сухолуччі, відпустили. Про це «Українській правді» повідомив Дмитро Гнап.

 

За його словами, після того, як їх 40 хвилин протримали автоматники, на місце прибула водна міліція, яка інкримінувала їм «використання гумового човна без документів і знаходження в ньому без рятувальних жилетів».

 

«Ну ми справді були не свідомі, і залишили документи в господаря і не вдягли жилети. Ну не знали ми, що на гумовому човні можна плавати лише з документами», - зіронізував пан Гнап.

 

Всього «Беркут» тримав журналістів на водосховищі понад 4 години.

 

Як відомо, журналістів затримали тоді, коли вони підпливли до будинків, які розташовані у Сухолуччі. Журналісти намагалися знайти підтвердження того, що Дніпровсько-Тетерівське лісництво привласнене президентом Януковичем.
 
Як розповідала «Детектор медіа» заступник генерального директора ТВі Наталя Катеричнук, спочатку журналістів ТВі на воді затримали озброєні люди в масках, які назвалися представниками громадської організації «Рубіж». Згодом підплив моторний човен з трьома особами, які представилися міліціонерами, один з них показав посвідчення на прізвище Компанійця.
 
Міліція пояснила, що затримала знімальну групу ТВі через порушення правил керування моторними плавзасобами та відсутність документів на них.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15157
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду