У Полтаві здивовані претензіями Андрушка

2 Вересня 2011
18156
2 Вересня 2011
17:45

У Полтаві здивовані претензіями Андрушка

18156
Інцидент у Ромодані вважали вичерпаним
У Полтаві здивовані претензіями Андрушка

Голова Миргородської районної ради Наталія Дудник здивована появою 26 серпня в блозі журналіста СТБ Сергія Андрушка на «Українській правді» інформації про перешкоджання його роботі, оскільки вважала інцидент, що стався ще 7 серпня в селищі Ромодані, вичерпаним. Про це йдеться в коментарі, наданому прес-службою Полтавської обласної державної адміністрації.

 

«Виникло непорозуміння, яке, на щастя, нам оперативно вдалося залагодити. Дивує, що ця інформація з'явилася три тижні потому, оскільки ми були переконані, що це питання вичерпано в той же день», - зазначила пані Дудник.

 

Нагадаємо, 26 серпня Сергій Андрушко у блозі на «Українській правді» повідомив, що в селищі Ромодан Миргородського району представник міліції заборонив йому проводити зйомки, посилаючись на те, що знімати заборонила райдержадміністрація: «Вас ніхто не запрошував». Цей інцидент стався ще 7 серпня, зазначають у прес-службі Полтавської ОДА.

 

«У дійсності реальних підстав для цього непорозуміння немає і не могло бути», - вважають у прес-службі ОДА та на підтвердження наводять той факт, що цього року Сергію Андрушку неодноразово давали інтерв'ю голова Миргородської районної ради та заступники голови райдержадміністрації, журналісти мали можливість спілкуватися з мешканцями населених пунктів Ромодан, Шарківщина, Черевки Миргородського району. «7 серпня в Ромодані після втручання органів влади знімальній групі Сергія Андрушка було створено найсприятливіші умови для роботи. Потому від нього отримали запевнення про відсутність будь-яких претензій», - повідомляють в прес-службі ОДА.

 

Також вони нагадують, що з приводу незрозумілих дій працівника міліції в УМВС України в Полтавській області призначено службову перевірку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18156
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ah
4625 дн. тому
«У дійсності реальних підстав для цього непорозуміння немає і не могло бути» - ясно, камера була п'яна, мент їй привидівся
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду