Дарка Чепак стала прес-секретарем Януковича

17 Березня 2011
33889
17 Березня 2011
12:11

Дарка Чепак стала прес-секретарем Януковича

33889
Дарка Чепак стала прес-секретарем Януковича

Президент України Віктор Янукович призначив Дарку Чепак своїм прес-секретарем. Відповідний указ № 313/2011 оприлюднений 17 березня на сайті глави держави.

 

До останнього часу Дарка Чепак поєднувала роботу головного редактора «Савік Шустер студії» і директора творчо-виробничого центру 5-го каналу.

 

У президента Віктора Януковича до цього часу не було особистого прес-секретаря. Прес-службу Адміністрації президента очолює Денис Іванеско, який був прес-секретарем Віктора Януковича, коли той був прем'єр-міністром, народним депутатом і кандидатом у президенти.

 

Дарка Чепак закінчила факультет журналістики Львівського національного університету імені Івана Франка. Працювала в командах, які запускали «Українську правду», «Корреспондент.net» і журнал «Корреспондент». У 2003 році на запрошення Андрія Шевченка прийшла працювати на 5 канал, де була випусковим редактором, шеф-редактором новин, старт-продюсером. У 2008 році стала головним редактором «Савік Шустер студії», у грудні 2010-го - повернулася на 5 канал на посаду директора творчо-виробничого центру, поєднуючи це з роботою над щотижневим проектом «Савік Шустер студії» «Шустер live».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
33889
Читайте також
21.03.2011 16:27
Сергій Грабовський, «Українська правда»
23 568
21.03.2011 16:05
Александр Чаленко, «Обозреватель»
22 489
20.03.2011 23:18
Ольга Червакова, для блога «Украинской правды»
23 647
19.03.2011 22:14
Сергій Дацюк, для «Української правди»
37 257
14.12.2009 18:01
«Телекритика»
20 095
Коментарі
19
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Газетний
4757 дн. тому
Може не треба колегам так "злорадствувати" з цього приводу чи суворо осуджувати Дарку. Якщо людина у Києві стільки часу каторжно працює і "без кола, без двора", очевидно, винаймає помешкання за чималі гроші, то варто увійти в становище. Знаю що то значить не мати свого кутка... Правда, я тут не зовсім, як мовиться, в курсі... Але хай людина попрацює набереться й такого досвіду. Все то, зрештою, тимчасове. Головне, що у неї в душі...
Idle-pro
4758 дн. тому
Але тепер у неї на кухні буде гречки навалом ))))
Idle-pro
4758 дн. тому
Жаль. Була гарною людиною.
atos
4760 дн. тому
Только конченые дебилы зомбированные этой Цилей Гдлян-Капельман до сих пор не могут понять,что их поезд ушел. Все у кого были мозги давно ушли от нее. Остался муссор-отбросы после просева через решето жизни. Вот они здесь никак не хотят понять,что у нормальных людей открылись глаза. Они увидели КТО ЕСТЬ КТО,и принимают соответствующие решения. Дарка умница и это ее выбор. Но почему никто не критиковал Геращенко или Ванникову,которые шли к Ющенко. Одна стала орденоносцем и Народным депутатом, вторая получила Первый РАНГ гос. служащего(приравнивается к министру)--не плохо! Такова жизненная проза! К стати ,сегодня и Николай Баграев, не последний человек в масс-медиа,перешел в Партию Регионов. На "выданье" и мадам Королевская--ждет удобное время для перехода.
EURONEWS
4760 дн. тому
17.03.2011 17:26 _ Олена Притула Дарка Чепак, смеяться или плакать? Дарка, я знаю тебя уже 11 лет, ты работала у нас, в Украинской правде. Ты занимала отличные посты на 5 канале, у Шустера, делала полезные проекты для журналистов, активно работала в Стоп цензуре. Тебя, кажется, действительно интересовало и качество нашей журналистики, и условия их работы, и все сужающееся поле свободы. Ты точно видела и знала, что вокруг происходит. Что изменилось? Что такое тебе предложили эти люди, что ты, закрыв глаза на все, согласилась называться устами этой власти? Сколько стоят твои принципы? Тебе захотелось квартиру в центре города? Машину с водителем? Статус? Не поверю тем, кто скажет – эта работа интересная. Для того, чтобы там работать, надо наступать на горло собственной песне. Ты одновременно и публичный человек, и переводчик с языка Януковича, и его защитник. А защищать Януковича тебе, Дарка, придется, от своих же прежних коллег – вся история общения президента с прессой об этом говорит. Я отослала смску новому пресс-секретарю Януковича именно с таким содержанием – я действительно была в шоке и не знала, плакать или смеяться. Смеяться над тем, что все в этом мире игра? И отнестись к этому назначению, как к очередному неожиданному повороту судьбы? Или плакать от того, что даже на самых казалось бы проверенных людей есть своя куча бабла? Думала, не стоит выражать свой шок публично. Но если не оценить этот поступок сейчас, дальше будет все хуже и хуже. Столько раз уже молчали, правда, это были не наши коллеги-журналисты. Мне стыдно. Не знаю, как тебе, Дарка...
полтава
4760 дн. тому
вже можна з впевненістю говорити, що склався особливий тип патріотизму "патріотизм по-львівськи" - це коли продаєшся за владу і гроші тим, кому і твоя країна, і ти сам до дупи, при цьому деручи носа і горло, кричиш, що львівяни - єдині українці у всій Україні.
совісті та іншим моралістам
4760 дн. тому
Типовий для українців підхід. Як жити знаємо, всіх судимо. От тільки за собою дивіться не хочемо. Дарка професіонал та порядна людина. А ділити все на чорне і біли вдається лише тим, до кого нікому немає діла. Іноді не буває вибору. І тоді приходиться приймати обставини такими які є. Дайте людині щось зробити. Якось відреагувати. Не можна одразу дьогтем та пір’ям. На спалення відьом схоже. Тримайся Дарко і не бери дурнів до уваги
Совість
4760 дн. тому
За якихось тридцять срібняків продати свою вічну душу чортам? Обмін нерівноцінний. Дарко, ти продешевила. Душа коштує значно більше. Мені тебе шкода. Перехитрити дідька тобі однаково не вдасться. І відіпрати цю ганебну пляму ти вже НІКОЛИ не зможеш.
micka
4760 дн. тому
да вы подонки и есть: одна в сбу подалась лизать задницы, вторая к ющу, эта к хаму и т.д. отрабатывают тёлы в урочное и в неурочное время, причем всегда оставаясь на вторых ролях (как максимум) если это такое эго и такой предел амбиций, то можно лишь посочувствовать их диагнозу...
Славко
4760 дн. тому
нещасна
Знаю
4760 дн. тому
Дарка завжди знала, чого хоче. Тож не треба тицяти їх в очі її свідомий вибір. Розбереться))
гы
4760 дн. тому
Цензура на УП? http://blogs.pravda.com.ua/authors/bondarenko/4d81f670cdedf/
Космополит
4760 дн. тому
Так яростно бороться против донецких бандитов, и так легко стать их прислужницей...Девушка, а Вы когда себе больше верили - тогда, в 2004-м, или сейчас? Не стыдно? Из-за таких девочек нас всех считают подонками!
Алегарф
4761 дн. тому
Удачки Дарьюшке и успехов на таком ответственном посту!
М
4761 дн. тому
Всі такі розумні. Я б подивився, як би ви відмовили донецьким, які "настойчиво предлагают". Тут потрібно співчуття висловлювати
Дивна
4761 дн. тому
І от як воно мати в друзях секретаря президента, а що Янукович молодець - розділяй і властвуй
Цікавий
4761 дн. тому
Ще одна Герман
micka
4761 дн. тому
чергова жертва майбутньої люстрації, і треба їй то було? у неї ж заберуть і пенсію, і статус держчиновника - чим думала не ясно? а може то за ідею?)))
ги ги
4761 дн. тому
Львівяни як зажди відзначились своєю принциповістю)))))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду