Кошелєв очолить управління комунікацій, а Іванеско – прес-службу АП

5 Травня 2010
9725
5 Травня 2010
17:17

Кошелєв очолить управління комунікацій, а Іванеско – прес-службу АП

9725
Кошелєв очолить управління комунікацій, а Іванеско – прес-службу АП

Згідно з поданням, яке зробила заступник голови Адміністрації Президента Ганна Герман, управління комунікацій може очолити Олег Кошелєв, а прес-службу - Денис Іванеско. Про це сказала особисто Ганна Герман в інтерв'ю ТК, відповідаючи на запитання чи готова вже структура інформаційного підрозділу Адміністрації Президента.

 

«Я запропонувала на керівника управління комунікацій Олега Кошелєва, який працював тут раніше. Він професійний, зважений, має досить рівні стосунки з журналістами. Я думаю, що він зможе тримати баланс і робити ці двері відкритими для журналістів. Стосовно журналістів, то ми шукаємо людей. Потрібні професійні і незаангажовані люди, які вміють усе робити швидко. Бо поки що більшу частину роботи роблю я сама, починаючи від інформації, яку потрібно швидко написати, закінчуючи коментарями журналістам. Це, звісно, велике навантаження, але потроху ми вибудуємо систему і нову структуру», - сказала Ганна Герман. За її словами нова структура буде меншою ніж за президента Ющенка. Зараз у прес-службі залишилося шестеро людей.

 

Щодо посади прес-секретаря президента, то вона буде збережена, але гідної кандидатури на цю посаду Ганна Герман поки що не бачить, тож вважає раціональним для бюджету поки що зекономити на цій посаді. «Чи будемо ми призначати прес-секретаря, чи заощадимо на цьому державні кошти, побачимо. Це мусить бути відважна людина. Я би не хотіла, щоби прес-секретарем був той, кому треба написати на папірці, і щоб він вийшов до мікрофона і дуже старанно все зчитав. Він має взяти на себе сміливість прийняти рішення: швидко, оперативно, не боячись. А не чекати, поки з усіма все поузгоджуєш. Потрібен прес-секретар, який зможе бути голосом президента, який зможе вийти і сказати, і це не суперечитиме позиції президента. Це дуже відповідальна місія, і непросто знайти таку людину», - зазначила пані Ганна.

 

За інформацією «Української правди» Янукович доукомплектовує свою Адміністрацію, в тому числі й інформаційний відділ. Зокрема Головним управлінням з гуманітарних і соціально-економічних питань адміністрації президента керуватиме Володимир Голуб, який в останні роки влади Ющенка очолював службу з питань гуманітарного розвитку та службу з питань освіти, науки та інноваційного розвитку секретаріату президента.

 

На УП йдеться про те, що залишитися на посаді Голубу допомогло те, що він був знайомий з Льовочкіним, коли той працював першим помічником президента Кучми. В ті часи Голуб також очолював управління гуманітарної політики адміністрації. Нині Голуб підпорядковуватиметься заступнику голови Адміністрації Ганні Герман.

 

Як пише УП, Денис Іванеско став керівником прес-служби президента попри невдоволення Герман, і сталося це також завдяки Льовочкіну.

 

«Загалом призначення Льовочкіним своїх людей під Герман є ознакою боротьби за інформаційну політику Банкової. Через два місяці після інавгурації досі залишається вакантним місце прес-секретаря президента. Великою мірою це спричинено бажанням Герман зберегти свій вплив і не допустити появу чужої людини на посаді, яка фактично забиратиме в неї „інформаційний хліб"», - зазначає УП.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9725
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду