Денис Іванеско призначений прес-секретарем прем’єра Віктора Януковича

9 Серпня 2006
31386
9 Серпня 2006
10:20

Денис Іванеско призначений прес-секретарем прем’єра Віктора Януковича

31386
Денис Іванеско призначений прес-секретарем прем’єра Віктора Януковича

Як повідомляє "Українська правда", прес-секретарем прем'єр-міністра Віктора Януковича призначений Денис Іванеско. Про це повідомило джерело, близьке до Януковича.

За даними джерела, Іванеско призначений прес-секретарем 8 серпня.

Іванеско з листопаду 2005 року - директор творчо-виробничого об'єднання (ТВО) "Новини" Національної телекомпанії України. Перед цим - випусковий редактор новин Першого українського каналу. "Детектор медіа" повідомляла про конфлікт, який виник у колективі ТВО "Новини" у зв’язку з його призначенням.

В інтерв'ю представникам ЗМІ він не підтвердив і не спростував інформації про своє призначення прес-секретарем прем'єра. "Пишіть: відмовився коментувати", - сказав він.

Як повідомлялося, постановою від 7 серпня Кабінет міністрів звільнив Валентина Мондрієвського з посади прес-секретаря прем'єр-міністра, керівника прес-служби Кабміну.

Іншою постановою Ігор Монтрезор звільнений з посади керівника служби прем'єр-міністра. Вони були призначені на ці посади у вересні 2005 року урядом Юрія Єханурова.

Раніше прес-секретарем Януковича був Родіон Мірошник. Він зайняв цю посаду в розпал останньої парламентської кампанії в листопаді 2005 року.

До цього був прес-секретарем екс-глави Донецької обладміністрації Олександра Єфремова, раніше - директором ЗАТ "ЛОТ" ("Луганська обласна телерадіокомпанія").

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31386
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду