detector.media
17.03.2011 12:11
Дарка Чепак стала прес-секретарем Януковича
Дарка Чепак стала прес-секретарем Януковича

Президент України Віктор Янукович призначив Дарку Чепак своїм прес-секретарем. Відповідний указ № 313/2011 оприлюднений 17 березня на сайті глави держави.

 

До останнього часу Дарка Чепак поєднувала роботу головного редактора «Савік Шустер студії» і директора творчо-виробничого центру 5-го каналу.

 

У президента Віктора Януковича до цього часу не було особистого прес-секретаря. Прес-службу Адміністрації президента очолює Денис Іванеско, який був прес-секретарем Віктора Януковича, коли той був прем'єр-міністром, народним депутатом і кандидатом у президенти.

 

Дарка Чепак закінчила факультет журналістики Львівського національного університету імені Івана Франка. Працювала в командах, які запускали «Українську правду», «Корреспондент.net» і журнал «Корреспондент». У 2003 році на запрошення Андрія Шевченка прийшла працювати на 5 канал, де була випусковим редактором, шеф-редактором новин, старт-продюсером. У 2008 році стала головним редактором «Савік Шустер студії», у грудні 2010-го - повернулася на 5 канал на посаду директора творчо-виробничого центру, поєднуючи це з роботою над щотижневим проектом «Савік Шустер студії» «Шустер live».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY