Рентген з Даркою Чепак

14 Грудня 2009
20106
14 Грудня 2009
18:01

Рентген з Даркою Чепак

20106
В суботу, 12 грудня, в ефірі радіо «Промінь» вийшов черговий випуск щотижневої програми «Рентген»
Рентген з Даркою Чепак

Гостею програми «Рентген» була головний редактор «Савік Шустер Студії» Дарка Чепак. Вона розповіла слухачам про новий проект «Савік Шустер Студії» під назвою «Стань лідером!». Кастинги проходять вже нині у всіх обласних центрах України, а на вересень наступного року заплановане перше реаліті-шоу, в рамках котрого 25 фіналістів проекту будуть змінювати на краще життя «містечка N», таким чином демонструючи, що справжні лідери можуть працювати не лише у найвищих політичних лавах.

 

Дарка Чепак розповіла також про мету та віддалений ефект, що його «Савік Шустер Студія» очікує від проекту.

 

Повний запис програми слухайте тут: 

 

 

«Детектор медіа»

 

Фото Яни Новосьолової

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20106
Читайте також
20.01.2010 10:50
«Телекритика»
14 191
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду