Дарка Чепак готова вийти зі «Стоп цензурі!» й хоче розібратися з президентським пулом

21 Березня 2011
23388
21 Березня 2011
16:04

Дарка Чепак готова вийти зі «Стоп цензурі!» й хоче розібратися з президентським пулом

23388
Дарка Чепак готова вийти зі «Стоп цензурі!» й хоче розібратися з президентським пулом

Новообраний прес-секретар президента України Дарка Чепак висловила свою готовність вийти з громадського руху «Стоп цензурі!», якщо в цьому буде потреба. Про це вона заявила в інтерв'ю Олександрові Чаленку з «Обозревателя».

 

На запитання, чи написала Дарка Чепак заяву про вихід із руху, вона відповіла: «Якщо треба написати таку заяву - прошу».

 

Пані Чепак додала, що із задоволенням зустрілася б з активістами «Стоп цензурі!»: «Це мої колеги, я дуже їх поважаю і намагатимуся допомогти їм усім, чим зможу». Крім цього, новий прес-секретар Януковича «пишається», що «справді була в "Стоп цензурі!", а під час Помаранчевої революції я працювала на 5-му каналі».

 

Також речник президента повідомила, що хоче розібратися з президентським пулом. У відповідь на запитання, чи братиме вона в президентський пул опозиційних журналістів «типу Сергія Лещенка чи Мустафи Найєма» Дарка Чепак відповіла: «Я хочу з цим всім розібратися найближчим часом. Дайте мені час поговорити і з журналістами, і з прес-службою АП. Треба розібратися, чому вони так робили досі (брали лише перевірених журналістів. - ред.)».

 

Що ж до того, чи стало менше свободи слова в Україні при Вікторі Януковичу, пані Чепак сказала: «Думаю, що свобода слова - це вічний процес. За неї треба боротися за будь-якої влади. Мені пощастило, що я ніколи не працювала під тиском. Те, що я бачу зараз довкола свого імені - скоріше маніпуляції. Я - за свободу слова, за чесність, прозорість і професійність. Я не змінилася».

 

Нагадаємо, 17 березня Віктор Янукович призначив Дарку Чепак своїм прес-секретарем.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23388
Читайте також
21.03.2011 16:27
Сергій Грабовський, «Українська правда»
23 572
21.03.2011 16:05
Александр Чаленко, «Обозреватель»
22 496
20.03.2011 23:18
Ольга Червакова, для блога «Украинской правды»
23 651
17.03.2011 23:28
Елена Притула, «Украинская правда»
31 459
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Іван
4774 дн. тому
Зараз в Україні час циніків, брехунів та зрадників. Їх ряди поповнюються!
Ясиневатая
4774 дн. тому
Вокруг одни спекулянты)))))))) @Коли ми спілкувалися вдруге, я задала два запитання. Про свободу слова в країні, і про те, чи він як Президент захищатиме права і цінності всіх громадян України. Не лише його виборців, а й решти. Я спеціально перечитала ще раз його останні промови на ці теми. І мені важливо було почути його точку зору за закритими дверима, в розмові тет-а-тет. Його відвертість мене реально вразила. Він, без сумніву, хоче, щоб в країні припинилися СПЕКУЛЯЦІЇ довкола цих питань.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду