Шустер: After Live виходитиме без Найєма (ДОПОВНЕНО)

18 Лютого 2011
32075
18 Лютого 2011
19:08

Шустер: After Live виходитиме без Найєма (ДОПОВНЕНО)

32075
Шустер: After Live виходитиме без Найєма (ДОПОВНЕНО)

Програма After Live залишиться в ефірі, але без Мустафи Найєма. Про це в коментарі ТК повідомив керівник «Савік Шустер студії» Савік Шустер.

 

«Звичайно, [програма] залишається», - сказав він і додав, що її вестиме Георгій Тихий.

 

Він заперечив інформацію джерел ТК про те, що Мустафа Найєм відмовився від проекту через те, що з програми вирізали розповідь Савіка про те, як він домовлявся з главою Адміністрації президента Сергієм Льовочкіним про перехід на Перший національний.

 

«Мені здається, що Мустафа Найєм і Петро Симоненко (на цьому тижні заявив, що ток-шоу Савіка Шустера робить людей бовдурами. - ТК) шукають собі ворогів з високим рейтингом. Я це так можу пояснити», - сказав Савік.

 

Нагадаємо, минулої суботи на своїй сторінці у фейсбуку Мустафа Найєм написав, що Савік Шустер розповів на камеру, як домовлявся із Сергієм Льовочкіним про перехід на Перший. Ця інформація викликала запитання експертів стосовно продовження втручання Адміністрації президента в діяльність Національної телекомпанії України. У свою чергу заступник глави АП Ганна Герман заявила, що президент Віктор Янукович сприяв появі Савіка Шустера на Першому каналі.

 

Сьогодні, 18 лютого, у фейсбуку Мустафа Найєм повідомив про закриття проекту After Live. У програмі, яка вийшла 18 лютого о 18:00, так і не поставили в ефір синхрон Савіка Шустера про розмову із Сергієм Льовочкіним. На запитання ТК, чому синхрона не було, Савік розповів, про що він розмовляв з главою Адміністрації президента.

 

«Я з Льовочкіним обговорював суто суспільне мовлення і що я про це думаю, і соціальні проекти. І, як ви бачите, на Першому національному йде проект "Про що кіно" - це найбільш соціальний проект на пострадянському просторі. Я один з перших людей, які зацікавлені в суспільному мовленні, працюючи на Першому національному. Це й уся моя розмова з Льовочкіним. А що я після програми ["Шустер live"] міг сказати [для After Live], чого не сказати, де я міг помилитися, переплутати факти - після п'яти годин ефіру багато що можна сказати», - пояснив він.

 

За інформацією ТК, синхрон Савіка Шустера вирізав редактор «Савік Шустер студії» Володимир Долин. «Якщо хтось щось ріже (або когось), то це саме я», - сказав пан Долин у коментарі ТК. Також він наголосив, що програма не закривається, а чи братиме в ній участь Мустафа Найєм - «це його справа».
 
У свою чергу Мустафа Найєм у коментарі «Українській правді» заявив: «Наскільки я знаю, рішення про те, щоб вирізати цей шматок приймав особисто Савік. У розмові зі мною він це мотивував тим, що така інформація може не сподобатися главі адміністрації президента Льовочкіну».

 

«У мене особисто ніяких претензій до Льовочкіна немає і ніяких ворогів я не шукаю. Єдиний спосіб дізнатися, що було насправді - показати "ісходник". Наскільки я знаю, вихідні коди знищені з бази даних. На прохання Савіка Шустера. Надалі я напишу блог, де опишу, як все відбувалося насправді», - заявив Мустафа Найєм.

 

«Бажаю удачі After Live, і особисто хорошому журналісту Георгію Тихому», - додав він.

 

Нагадаємо, проект After Live про те, що робиться за лаштунками ток-шоу «Шустер live», виробляє «Савік Шустер студія». Прем'єра відбулася 27 січня. Програма виходить щоп'ятниці о 18:00 на Першому національному.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
32075
Читайте також
21.02.2011 16:35
Отар Довженко
39 836
13.02.2011 10:44
для «Детектор медіа»
42 221
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ирина
4811 дн. тому
Уважающие себя люди Шустера давно НЕ СМОТРЯТ!
avner
4814 дн. тому
Я не хочу проводить никаких параллелей, но не могу забыть выражение тогда кандидата в Президенты Якуневича на эфире "Шустер Live" на ТК "Украина". Якуневич на влпрос Мустафы о Межтгорьи выдал, что-то типа "если Вы, Мустафа мне не друг, значит Вы мой недруг"... это тот самый эфир где "одна палка два струна, я хозяин вся страна" и "сам пью, сам гуляю...." Выводы каждый сделает сам....
хм
4815 дн. тому
да уж, тяжелый случай! крысы погрызли друг друга, - чего в природе, действительно, только не бывает! Практически сюжет для "В мире животных". от кризиса жанра видимо дыры теперь придется затыкать в эфире тому, кто первый под руку попался. Но это, так сказать, дело -хозяйское, мальчику тому, Тихому, пожелаем громких успехов. Who Is Dolin? - вопрос риторический. Сложно давать оценку работы "удобного"человека в качестве редактора. Тем более, что "редактура" эта, судя по многочисленным ляпам, дырам, несуразностям и полнейшему бреду в эфире на ТАКОЙ ВЫСОТЕ, что как-то даже лучше давайте обсудим работу уборщицы, поскольку нашим скудным умом не дано понять:как человек с талантами базарной бабы и умом скудее той же уборщицы, вообще может назваться "редактором" и редактировать что-то там... Ну и совсем уж умилила фраза про "врагов с высоким рейтингом". Как говорится, "сам себя не похвалишь..."Осталось добавить: "А еще я громко пукаю!"(с)"Савик Шустер... Глядя на выживающего из ума маразмирующего старца, его интервью, бездарное мэканье в эфире, названное почему-то "ведением программы", с вечной путаницей в произнесении ГРАМОТНО общеизвестных имен и фамилий, невольно думаешь: и это ж и нам когда-то дожить до такого возраста. Не дай Бог, чтоб так в таком приклонном возрасте клинило мозги!
кокотюха
4815 дн. тому
пропоную шоу нарізну кількість мільйонів прирівняти до шоу шустера і не дивитися
Otar Dovzhenko
4815 дн. тому
фу
Юля
4815 дн. тому
Для кого ви пишете, що 18 лютого о 18 год. After Live вийшла, якщо її не було???!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду