Найєм показав на ТВі відео, через яке пішов від Шустера (+ВІДЕО)

6 Червня 2011
29530
6 Червня 2011
23:04

Найєм показав на ТВі відео, через яке пішов від Шустера (+ВІДЕО)

29530
Найєм показав на ТВі відео, через яке пішов від Шустера (+ВІДЕО)

Мустафа Найєм показав в ефірі каналу ТВі відео, через невихід якого в ефір він припинив співпрацю зі «Савік Шустер студією». Відео продемонстрували під час телемарафону «Повний доступ» на ТВі 6 червня.

 

Зокрема, у сюжеті, який так і не вийшов у проекті After Live, Савік Шустер зазначив: «У мене теж є джерела в ТРК «Україна», і я знав, що не буде пропозиції (про продовження співпраці - ТК), або буде та пропозиція, від якої я буду змушений відмовитись. І тут я сам проявив ініціативу і сказав, може справді на Перший національний. Адже з часом...» Після цього Мустафа Найом уточнив, маючи на увазі Сергія Льовочкіна, главу Адміністрації президента: «З ким? З Сергієм Володимировичем?». У відповідь Савік Шустер продовжив: «В основному з ним. Я з ним не обговорював, наскільки я можу бути відкритим. Я думаю він не образиться, якщо я скажу, що він був головним фактором, який дозволив нам опинитись на Першому національному».

 

Також Мустафа Найєм зазначив, що вирізав із цього синхрону, який був в ефірі, фрагмент, де Савік Шустер обмовився про те, що в розмові з паном Льовочкіним виступав з пропозицією очолити НТКУ. «Якось я був у Сергія Володимировича Льовочкіна, і йшла розмова про реформи. Перше таке знайомство… І, я не знаю, як жарт або не жарт, сказав: коли у вас буде вакансія, я б навіть очолив Перший національний», - розповів Савік Шустер.

 

 

Нагадаємо, наприкінці лютого Мустафа Найом залишив After Live через те, що з програми вирізали синхрон Савіка Шустера про розмову із Сергієм Льовочкіним стосовно переходу Савіка на Перший національний. Сам Савік Шустер пояснив заяву Мустафи пошуками «ворогів з високим рейтингом» і запевнив, що After live залишається в ефірі, але з іншим ведучим - Георгієм Тихим.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29530
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
мама
4712 дн. тому
Савик, сына, мама знает шо гаварит--ти та ки да плохо кончишь!ентот народ без тормозов, наедет-- не отскребём!! ти. сына,думай увсё-жа шо глаголиш! феня малчика не красить!
совесть
4712 дн. тому
поздравляю всех НТКУшников--такие перемены грядут!!а перспективы повысить свой профессионализм вообще без тормозов! ряды управленцев--реформаторов пополняют гастробайтеры из дальнего зарубежья!!яка там укр.мова! реальный пацан займётся деребаном гранта! не впервой!а вы ребята -что 3 года назад были убогими дибилами, и сейчас готовы задницы подставлять под таких как беня, инвалид и сявик!!нет у вас ни самолюбия. ни чести.слава богу что я уже не с вами!!!
123
4714 дн. тому
У моего соседа есть баран.Членораздельной речью не владеет .Думаю , из него выйдет хороший дирижер и ещё футбольный коментатор.
Товариш
4715 дн. тому
Можливо, саме завдяки тому, що він "совершенно не владеет членораздельной и логично построеной речью", його ток-шоу має найпрофесійніший вигляд і найцікавіше з усіх ток-шоу на УТ. Ведучий НЕ ПОВИНЕН говорити, повчати, нав'язувати свою точку зору, як це роблять особи з низьким IQ, на зразок Кисельова і Андрійка, забув прізвище. Його справа - дириґувати. Запросив цікавих осіб - то дай можливість ЇМ висловитися, а не верзи дурниці, як більшість наших журналістів. А щодо Мустафи - це, мабуть, професійна хвороба журналістів - нетримання слів. Не все те, що йому по секрету сказали, можна виносити в ефір. Можливо, Шустер спитав у Льовочкіна, а той заборонив йому розповідати про їхні розмови. А Мустафа заради красного слівця, як більшість журналістів, не пожаліє і вітця...
...
4715 дн. тому
О, ужас.Человек , ведущий разговорное шоу, совершенно не владеет членораздельной и логично построеной речью.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду