Ток-шоу Найєма на Першому називатиметься «Чорне та біле»

21 Березня 2011
22746
21 Березня 2011
18:53

Ток-шоу Найєма на Першому називатиметься «Чорне та біле»

22746
Ток-шоу Найєма на Першому називатиметься «Чорне та біле»

Проект Мустафи Найєма на Першому національному називатиметься «Чорне та біле». Про це ТК повідомив сам ведучий.

 

«Чому "Чорне та біле"? Я в цей бренд вклав усе, що міг. Усе промо проекту в інтернет-просторі та медіапросторі належить мені. Я не думаю, що був сенс якось інакше називати цей проект. Тоді б це було якесь піжонство. Його суть не змінюється: це буде інтерв'ю у прямому ефірі», - розповів він.

 

За інформацією джерел ТК, назва «Чорне та біле» зареєстрована на Мустафу Наєма.

 

Автор програми зазначив, що цей формат на сьогодні є для нього ідеальним варіантом: «Це проект прямоефірний. У ньому беру участь тільки я, там немає ніяких редакторів. І в мене немає жодних сумнівів, що він буде таким, яким я хочу його бачити. На цей момент це ідеальний варіант для мене».

 

За його словами, оновлений проект буде більш жорстким у порівнянні з його попереднім ток-шоу. «Є домовленості з каналом, що представництво опозиції та влади буде однаковим. Також будуть відмінності у візуальному оформленні. Поки не можу сказати, як воно виглядатиме, тому що ми ще недоробили деталі», - сказав Мустафа Найєм.

 

Також він додав, що програма виходитиме без реклами.

 

Програма стартує 28 березня о 20.00. Гостем першого ефіру буде  віце-прем'єр-міністр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко.

 

Нагадаємо, авторський проект Мустафи Найєма «Чорне та біле» виробництва «Савік Шустер студії» виходив на ТВі у 2009-2010 роках.

 

Як писала ТК, раніше Мустафа Найєм співпрацював із «Савік Шустер студією»: був хронікером «Шустер live», вів проекти «Чорне та біле», After Live на Першому національному. Однак наприкінці лютого він залишив After Live через те, що з програми вирізали синхрон Савіка Шустера про розмову із Сергієм Львовчкіним стосовно переходу Савіка на Перший національний. Сам Савік Шустер пояснив заяву Мустафи пошуками «ворогів з високим рейтингом» і запевнив, що After live залишається в ефірі, але з іншим ведучим - Георгієм Тихим.

 

Після цього стало відомо, що Мустафа Найєм продовжить індивідуальну співпрацю з Національною телекомпанією України. Згодом ген директор НТКУ Єгор Бенкендорф повідомив, що це буде ток-шоу, яке виходитиме щовівторка о 22:00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22746
Читайте також
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ггг
4782 дн. тому
дуже хочеться при пригадати "Чорним по білому" Борсюка :)))
Іслам Хамітов
4789 дн. тому
А хто це? Що це діється на першому каналі? Валіди, Мустафи.... Це Перший Національний, чи Перший Арабський? Чому ці люди навчать ваших дітей? Схаменіться!!!
parole
4790 дн. тому
"Я в цей бренд вклав усе, що міг. Усе промо проекту в інтернет-просторі та медіапросторі належить мені. Я не думаю, що був сенс якось інакше називати цей проект. Тоді б це було якесь піжонство." Це не просто піжонство, а піжонство зі звєздой ва лбу)
d_orr
4790 дн. тому
Мне непонятно, почему его персоне уделяется столько внимания.
parole
4790 дн. тому
И этот человек учил Дарку не ковыряться в носу? Или УТ уже оппо-канал?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду