Проект After Live закрито?

18 Лютого 2011
35029
18 Лютого 2011
16:24

Проект After Live закрито?

35029
Проект After Live закрито?

Проект After Live закрито. Про це написав на своїй сторінці у фейсбуку ведучий програми Мустафа Найєм.

 

За інформацією джерел ТК, ініціатором закриття проекту є його ведучий Мустафа Найєм. Причина - те, що з програми вирізали розповідь Савіка Шустера про переговори з главою Адміністрації президента Сергієм Львочкіним щодо переходу Савіка на Перший національний канал. Це сталося під час підготовки «Савік Шустер студією» випуску After Live. Цей випуск має вийти сьогодні, 18 лютого, о 18:00.

 

Мустафа Найєм відмовився від коментарів ТК.

 

Савік Шустер попросив не турбувати його, оскільки він готується до сьогоднішнього ефіру «Шустер live».

 

Генеральний директор Національної телекомпанії України (програма виходить на Першому каналі) Єгор Бенкендорф сказав ТК, що вперше чує про закриття проекту і програма планується до виходу сьогодні о 18:00: «Програма дає гарні показники, і я закривати її не збираюся».

 

Згодом ТК вдалося отримати коментар Савіка Шустера.

 

Проект After Live про те, що робиться за лаштунками ток-шоу «Шустер live», виробляє «Савік Шустер студія». Прем'єра відбулася 27 січня. Програма виходить щоп'ятниці о 18:00 на Першому національному.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
35029
Читайте також
21.02.2011 16:35
Отар Довженко
39 832
13.02.2011 10:44
для «Детектор медіа»
42 219
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду