Програма Мустафи Найєма на Першому не вийшла в ефір

28 Березня 2011
21104
28 Березня 2011
23:17

Програма Мустафи Найєма на Першому не вийшла в ефір

21104
Програма Мустафи Найєма на Першому не вийшла в ефір

Перший випуск проекту «Чорне та біле» не вийшов в ефір у заявлений день та час - 28 березня о 20:00. Замість нього в ефірі Першого національного телеканалу  о 20:20 транслювався спеціальний випуск «Глибинного буріння».

 

Як повідомляється на сайті Першого національного, запуск програми Мустафи Найєма відкладений з технічних причин. З яких саме - не деталізується.

 

«Детектор медіа» намагатиметься отримати коментар керівництва каналу та ведучого.

 

Нагадаємо, ток-шоу Мустафи Найєма на Першому мало стартувати 28 березня о 20.00. Гостем першого ефіру мав стати віце-прем'єр-міністр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко.

 

Як писала ТК, раніше Мустафа Найєм співпрацював із «Савік Шустер студією»: був хронікером «Шустер live», вів проекти «Чорне та біле», After Live на Першому національному. Однак наприкінці лютого він залишив After Live через те, що з програми вирізали синхрон Савіка Шустера про розмову із Сергієм Львовчкіним стосовно переходу Савіка на Перший національний. Сам Савік Шустер пояснив заяву Мустафи пошуками «ворогів з високим рейтингом» і запевнив, що After live залишається в ефірі, але з іншим ведучим - Георгієм Тихим.

 

Після цього стало відомо, що Мустафа Найєм продовжить індивідуальну співпрацю з Національною телекомпанією України. Згодом ген директор НТКУ Єгор Бенкендорф повідомив, що це буде ток-шоу, яке виходитиме щовівторка о 22:00.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21104
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду