detector.media
18.02.2011 19:08
Шустер: After Live виходитиме без Найєма (ДОПОВНЕНО)

Програма After Live залишиться в ефірі, але без Мустафи Найєма. Про це в коментарі ТК повідомив керівник «Савік Шустер студії» Савік Шустер.

 

«Звичайно, [програма] залишається», - сказав він і додав, що її вестиме Георгій Тихий.

 

Він заперечив інформацію джерел ТК про те, що Мустафа Найєм відмовився від проекту через те, що з програми вирізали розповідь Савіка про те, як він домовлявся з главою Адміністрації президента Сергієм Льовочкіним про перехід на Перший національний.

 

«Мені здається, що Мустафа Найєм і Петро Симоненко (на цьому тижні заявив, що ток-шоу Савіка Шустера робить людей бовдурами. - ТК) шукають собі ворогів з високим рейтингом. Я це так можу пояснити», - сказав Савік.

 

Нагадаємо, минулої суботи на своїй сторінці у фейсбуку Мустафа Найєм написав, що Савік Шустер розповів на камеру, як домовлявся із Сергієм Льовочкіним про перехід на Перший. Ця інформація викликала запитання експертів стосовно продовження втручання Адміністрації президента в діяльність Національної телекомпанії України. У свою чергу заступник глави АП Ганна Герман заявила, що президент Віктор Янукович сприяв появі Савіка Шустера на Першому каналі.

 

Сьогодні, 18 лютого, у фейсбуку Мустафа Найєм повідомив про закриття проекту After Live. У програмі, яка вийшла 18 лютого о 18:00, так і не поставили в ефір синхрон Савіка Шустера про розмову із Сергієм Льовочкіним. На запитання ТК, чому синхрона не було, Савік розповів, про що він розмовляв з главою Адміністрації президента.

 

«Я з Льовочкіним обговорював суто суспільне мовлення і що я про це думаю, і соціальні проекти. І, як ви бачите, на Першому національному йде проект "Про що кіно" - це найбільш соціальний проект на пострадянському просторі. Я один з перших людей, які зацікавлені в суспільному мовленні, працюючи на Першому національному. Це й уся моя розмова з Льовочкіним. А що я після програми ["Шустер live"] міг сказати [для After Live], чого не сказати, де я міг помилитися, переплутати факти - після п'яти годин ефіру багато що можна сказати», - пояснив він.

 

За інформацією ТК, синхрон Савіка Шустера вирізав редактор «Савік Шустер студії» Володимир Долин. «Якщо хтось щось ріже (або когось), то це саме я», - сказав пан Долин у коментарі ТК. Також він наголосив, що програма не закривається, а чи братиме в ній участь Мустафа Найєм - «це його справа».
 
У свою чергу Мустафа Найєм у коментарі «Українській правді» заявив: «Наскільки я знаю, рішення про те, щоб вирізати цей шматок приймав особисто Савік. У розмові зі мною він це мотивував тим, що така інформація може не сподобатися главі адміністрації президента Льовочкіну».

 

«У мене особисто ніяких претензій до Льовочкіна немає і ніяких ворогів я не шукаю. Єдиний спосіб дізнатися, що було насправді - показати "ісходник". Наскільки я знаю, вихідні коди знищені з бази даних. На прохання Савіка Шустера. Надалі я напишу блог, де опишу, як все відбувалося насправді», - заявив Мустафа Найєм.

 

«Бажаю удачі After Live, і особисто хорошому журналісту Георгію Тихому», - додав він.

 

Нагадаємо, проект After Live про те, що робиться за лаштунками ток-шоу «Шустер live», виробляє «Савік Шустер студія». Прем'єра відбулася 27 січня. Програма виходить щоп'ятниці о 18:00 на Першому національному.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY