Мустафа Найєм продовжив проект «Чорне та біле» в інтернеті (ВІДЕО)

24 Жовтня 2011
18470
24 Жовтня 2011
19:45

Мустафа Найєм продовжив проект «Чорне та біле» в інтернеті (ВІДЕО)

18470
Мустафа Найєм продовжив проект «Чорне та біле» в інтернеті (ВІДЕО)

Журналіст Мустафа Найєм продовжив відеопроект «Чорне та біле» в інтернеті під назвою «Black & white. Interview project». Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

 

Перший 4,5-хвилинний випуск журналіст виклав на YouTube та у Facebook, співрозмовник - фотограф Кирило Кисляков.

 

«Детектор медіа» пан Найєм розповів, що сам знімає на цифрову камеру та монтує відеоінтерв'ю. «Суть у тому, що для мене це нова сфера. Серед моїх знайомих і сучасників є чимало людей з досвідом, це здорова частина суспільства, але вона не має можливості висвловити свою позицію. Я - журналіст, і мені цікаво про них розповісти», - пояснив він свій задум.

 

За його словами, інтерв'ю з Кирилом Кисляковим записане досить давно, і лише нині було змонтоване. «Воно не дуже професійне, але я працюю, вже записана ще одна людина, далі буде краще», - обіцяє автор.

 

Свій проект він поширює на YouTube і в соціальних мережах. «Можливо, колись він виросте до телевізійної програми, але це вже буде інший проект, який потребуватиме фінансової підтримки. На даний момент у мене є власні ресурси - це близько 6 тисяч друзів у фейсбуку й енна кількість читачів блогу на "Українській правді". Я роблю це для них - для здорової частини суспільства», - наголосив Мустафа Найєм.

 

 

 

 

Нагадаємо, авторський проект Мустафи Найєма «Чорне та біле» виробництва «Савік Шустер студії» виходив на ТВі у 2009-2010 роках. Згодом навесні 2011 року «Чорне та біле» мало виходити на Першому національному. Але так і не вийшла, за неофіційною інформацією - через втручання представників влади.

 

Як відомо, Мустафа Найєм веде щоденну програму «Сьогодні. Про головне» на ТВі, у якій бере інтерв'ю на тему дня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18470
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
bonoback
4571 дн. тому
Мустофа бідний Йорік- скушав його собсний звіздец на всью лисіну
Ontario
4572 дн. тому
Вчора Мустфа на ТВІ вів розмову з Огризком, другом Ющенка, який повторив ту саму маячню яку ніс месійка у Савіка. Суть та сама невістка винна, що Пр ведуть в азіопу ?? Наєм був щасливий навіть руки зложив у поклоні. Цікаво чому не запитав у фарбованого риженького:"чому його бос відізвав Дубину і тоді була інша(250) ціна і не було Білорусії ??
elvis
4572 дн. тому
совковый депресняк, а-ля ранний макаров на 1+1. хацапетовка. еле минуту выдержал.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду