Мустафа Найєм вестиме проект на Першому національному

22 Лютого 2011
25531
22 Лютого 2011
14:46

Мустафа Найєм вестиме проект на Першому національному

25531
Мустафа Найєм вестиме проект на Першому національному

Екс-ведучий телепроекту After live виробництва «Савік Шустер студії» Мустафа Найєм продовжить співпрацю з Першим національним, поновивши один із проектів. Про це він повідомив у своєму блозі на «Українській правді».

 

«У мене також немає ніяких претензій і до президента НТКУ Єгора Бенкендорфа. Підтвердженням цього - упевнений - стане наша подальша співпраця і поновлення одного з проектів», - написав Мустафа.

 

Генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф підтвердив ТК інформацію про те, що Перший національний готує проект, у якому Мустафа Найєм буде ведучим. Програма запланована до виходу «найближчим часом». Тематику проекту та інші деталі Єгор Бенкендорф поки не розголошує.

 

Також у своєму блозі Мустафа Найєм прокоментував своє розставання з проектом After live. «В інциденті, що стався, немає ні краплі піару і скандалу. Немає й пошуку рейтингових ворогів. Щоб розставити всі крапки над і, уточню: у мене немає жодних претензій до глави Адміністрації президента Сергія Льовочкіна. Ні він особисто, ні його представники, ні наближені до них люди не зверталися до мене з жодними проханнями. Виходячи з цього, я не можу і не стану звинувачувати будь-кого в цензурі чи тиску», - написав він.

 

«Я не маю жодного бажання розвивати безглуздий скандал довкола "Савік Шустер студії" або самого Савіка Шустера. Цього чекають, багатьом це на руку, але цього не буде. Всі подробиці залишаються в минулому. У сухому залишку є конкретний факт: епізод вирізали, "ісходники" знищені. Для себе я це пояснюю - очевидно - обґрунтованими страхами і самоцензурою. Зрештою, кожен вчинив так, як вважав за можливе», - додав він.

 

Окрім цього, Мустафа Найєм «щиро і відкрито» побажав успіху проекту After live і його новому ведучому Георгію Тихому: «Упевнений і знаю, що в нього все вийде».

 

Як повідомляла ТК, у п'ятницю, 18 лютого, Мустафа Найєм повідомив про закриття проекту After Live. За інформацією ТК, він ініціював це через те, що з програми вирізали синхрон Савіка Шустера про розмову із Сергієм Львовчкіним стосовно переходу Савіка на Перший національний. Сам Савік Шустер пояснив заяву Мустафи пошуками «ворогів з високим рейтингом» і запевнив, що After live залишається в ефірі, але з іншим ведучим - Георгієм Тихим.

 

Скандалу передували інші події. 12 лютого на своїй сторінці у фейсбуку Мустафа Найєм написав, що Савік Шустер розповів на камеру, як домовлявся із Сергієм Льовочкіним про перехід на Перший. Ця інформація викликала запитання експертів стосовно продовження втручання Адміністрації президента в діяльність Національної телекомпанії України. У свою чергу заступник глави АП Ганна Герман заявила, що президент Віктор Янукович сприяв появі Савіка Шустера на Першому каналі.

 

Нагадаємо, проект After Live про те, що робиться за лаштунками ток-шоу «Шустер live», виробляє «Савік Шустер студія». Прем'єра відбулася 27 січня. Програма виходить щоп'ятниці о 18:00 на Першому національному. Мустафа Найєм підготував чотири випуски проекту.

 

У телесезоні 2009/2010 Мустафа Найєм вів ток-шоу «Чорне та біле» виробництва «Савік Шустер студії» на каналі ТВі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25531
Читайте також
21.02.2011 16:35
Отар Довженко
39 844
13.02.2011 10:44
для «Детектор медіа»
42 223
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
trust
4817 дн. тому
однако доверия к нему больше нет
t
4817 дн. тому
Муся молодчина
Лев Лещенко
4817 дн. тому
Пиара себе наделал. И дальше служить убежал
Zelin
4818 дн. тому
А где же обещанное "разоблачение"!? Скурвился, афганец.
atos
4818 дн. тому
Возвращение блудного сына.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду