detector.media
17.03.2010 17:28
НТКУ проведе відбір на «Євробачення» разом з Новим каналом, ТРК «Україна» і «Савік Шустер студією»

Президент НТКУ Єгор Бенкендорф та організаційний комітет «Євробачення - 2010», головою якого є Ганна Герман, прийняли рішення про проведення нового національного відбору учасників для міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення - 2010» на майданчику «Савік Шустер студії». Про це «Детектор медіа» повідомила прес-служба «Савік Шустер студії».

 

Відбірковий тур проходитиме в три етапи.

 

18 березня 2010 року за адресою вул. Північно-Сирецька, 1-3 (офіс «Савік Шустер студії») всі охочі старше 16 років, які мають власну композицію (хронометраж не більше 3 хвилин), що не була в ротації на радіо та телебаченні до 1 лютого 2009 року, можуть взяти участь у першому турі. Кастинг триватиме з 9.00 до 18.00. Після цього будуть обрані 20 учасників, які візьмуть участь у прямому ефірі «Шустер live» в цей день (18 березня, 19.30). Запис кастингу вийде в ефірі Першого національного.

 

19 березня розпочнеться другий тур відбору. Упродовж дня на Першому національному, а також каналах-партнерах (ТРК «Україна» і Новий канал) будуть транслюватися 20-секундні ролики двадцятки учасників відбору. Серед цих роликів шляхом смс-голосування обиратиметься фаворит. О 23.00 в ефірі «Шустер live» вийдуть повні композиції всіх конкурсантів.

 

20 березня, продовжиться голосування за композиції учасників. А о 20.00 в ефірі Першого національного та Нового каналу вийде гала-концерт, присвячений фіналу національного відбору, під час якого журі та глядачі визначатимуть переможця, який представлятиме Україну в Осло.

 

Оргкомітет «Євробачення. Україна - 2010»:

Ганна Герман - заступник голови Адміністрації Президента України, голова оргкомітету;

Михайло Кулиняк - міністр культури та туризму України;

Єгор Бенкендорф - президент НТКУ;

Валід Арфуш - продюсер;

Ігор Ліхута - продюсер, композитор;

Ірина Лисенко - генеральний директор Нового каналу;

Олена Франчук - президент благодійного фонду «АнтиСНІД», голова наглядової ради медіахолдингу StarLightMedia;

Савік Шустер - телеведучий, керівник «Савік Шустер студії».

 

Офіційний сайт конкурсу http://www.eurovision-ukraine.com/.

 

Нагадаємо, що Єгор Бенкендорф, Валід Арфуш, Ігор Ліхута підписувалися під зверненням до Віктора Януковича з вимогою розібратися в ситуації з відбором Василя Лазаровича на «Євробачення».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY