Арфуш запропонував студії Шустера провести відбір на «Євробачення» спільно

15 Березня 2010
31477
15 Березня 2010
21:18

Арфуш запропонував студії Шустера провести відбір на «Євробачення» спільно

31477
Арфуш запропонував студії Шустера провести відбір на «Євробачення» спільно

Валід Арфуш, якого начебто має бути призначено віце-президентом Національної телекомпанії України, уже запропонував «Савік Шустер студії» долучитися до проведення  відбіркового туру на «Євробачення - 2010». Така пропозиція пролунала в ефірі програми «Шустер live» 15 березня.

 

Нагадаємо про призначення Валіда Арфуша до НТКУ першим написав сайт Дуся.

 

Ганна Герман, з якою зв'язалась ТК, підтвердила, що сьогодні-завтра на посади президента НТКУ має бути призначено Єгора Бенкендорфа, а на пост гоови Держкомтелерадіо Олександра Курдіновича. Проте на запитання про призначення Валіда Арфуша віце-президентом НТКУ пані Герман обмежилася фразою про те, що про цю кандидатуру детальніше розповість уже сам керівник.

 

«Ми просто можемо підказати ті кандидатури, які, на наш погляд,  виглядають найбільш  демократичними, прийнятними в суспільстві та в журналістському середовищі», - додала вона.

 

Єгор Бенкендорф підтвердив імовірність призначення Арфуша віце-президентом.

 

Валід Арфуш праціював на радіо («Супернова»), де він був власником та управляв бізнесом,  і телебаченні (ТЕТ). Генеральним продюсером телеканалу ТЕТ його було призначено 21 серпня 2007-го року, а 23 серпня прес-служба ТЕТу спростувала власне ж повідомлення про призначення Арфуша. Від публічних коментарів щодо цієї історії Арфуш утримався.

 

Дарка Чепак, головний редактор «Савік Шустер студії», сказла ТК, що пропозицію Арфуша вони почули щойно в ефірі, обміркують її і приймуть рішення найближчим часом.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31477
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Илащук
5158 дн. тому
Если Арфуша назначают на Первый Национальный, то почему он предлагает Евровидение не на своем канале, а у Шустера? И какое право он на это имеет?
Sonya tv
5158 дн. тому
Прямо какой-то анекдот, этого проныру-самовыскочку еще не назначили, а он уже предлагает что-то Шустеру, который будет думать... На Дусе небось сам распустил слухи о своем назначении, к Шустеру набился, даже к Комаровскому на Интер сходил шоб рассказать как оне с женой спят. Похоже, за всю жизнь только и сделал, что спал или не спал с женой. Даже ТЕТ сдыхался такого "професійного надбання". А Бене небось неудобно куму отказать. Власть поменялась, а кумовство осталось.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду