Депутати обговорять інцидент між Ткаченком і Черваковою 2 вересня

1 Вересня 2009
20638
1 Вересня 2009
17:06

Депутати обговорять інцидент між Ткаченком і Черваковою 2 вересня

20638
Депутати обговорять інцидент між Ткаченком і Черваковою 2 вересня

Комітет Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації на черговому засіданні, яке відбудеться 2 вересня, розгляне питання про ситуацію щодо інциденту, що стався 1 вересня 2009 року в кулуарах парламенту, між народним депутатом Олександром Ткаченком та журналістом телеканалу СТБ Ольгою Черваковою. Про це ТК повідомили в секретаріаті комітету (відеозапис опублікувала «Українська правда»).

 

Крім того до порядку денного внесені питання про ситуацію щодо житлового будівництва на території Національної радіокомпанії України та про законопроект про внесення змін до Закону України «Про рекламу» щодо приведення у відповідність до Європейської конвенції про транскордонне телебачення, № 3081 від 28 серпня 2008 року, внесений Президентом України.

 

Також члени комітету розглянуть кадрове питання про заміщення вакансії завідувача секретаріату комітету. На цю посаду голова комітету Ганна Герман пропонує кандидатуру колишнього шеф-редактора новин НТН Ірини Милиневської.

                       

Засідання відбудеться 2 вересня 2009 року 15.00 годині за адресою: Київ, пл. Лесі Українки, кімн. № 305.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20638
Читайте також
02.09.2009 19:09
Ольга Червакова, для «Украинской правды»
48 738
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Заец Побегаец
5354 дн. тому
А что там обговаривать. Вот выдают позволено журналистам волыны с резиновыми патронами - вот пусть и отстреливаются.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду