3 вересня о 14:00 мітинг біля Генпрокуратури проти нардепа Олександра Ткаченка

3 Вересня 2009
15656
3 Вересня 2009
12:33

3 вересня о 14:00 мітинг біля Генпрокуратури проти нардепа Олександра Ткаченка

15656
3 вересня о 14:00 мітинг біля Генпрокуратури проти нардепа Олександра Ткаченка

3 вересня о 14:00 активісти і прихильники ВМО «Молодь - надія України» та ГК «Громадський спротив України» проведуть мітинг біля стін Генеральної прокуратури України (вул. Різницька, 13/15) з вимогою притягти до кримінальної відповідальності народного депутата від Компартії Олександра Ткаченка за систематичні напади на журналістів і перешкоджання їхній професійній діяльності.

 

Від генпрокурора Олександра Медведька вимагають порушити кримінальну справу проти депутата Верховної Ради Олександра Ткаченка (фракція Комуністичної партії) за перешкоджання професійній діяльності журналіста телеканалу СТБ Ольги Червакової і напад на редактора інтернет-видання Sprotiv.org Вадима Гладчука.

 

Як повідомляла ТК, 1 вересня журналістка телеканалу СТБ Ольга Червакова намагалася записати інтерв'ю з народним депутатом Олександром Ткаченком, який, уникаючи відповіді на уточнюючі запитання, вдарив рукою по мікрофону і пішов геть, а коли журналіст наздогнала його, вирвав мікрофон та викинув його на сходи, внаслідок чого мікрофон зламався.

 

Раніше, 16 липня 2007 року, Олександр Ткаченко пошкодив техніку редактора інтернет-видання Sprotiv.org Вадима Гладчука, який фотографував його зустріч із депутатом фракції БЮТ Антоном Яценком. Тоді народний депутат вибив з рук журналіста фотоапарат і мобільний телефон і наказав охоронцям Антона Яценка відібрати в журналіста картку пам'яті фотоапарата.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15656
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Spravedlivyj
5351 дн. тому
Ольга Червакова - скандалистка. Она просто решила пропиариться и сознательно спровоцировала Ткаченко. Посмотрите видео инцидента, оно есть в интернете. Тупо задавать в третий раз вопрос, на который уже дважды получен исчерпывающий ответ, и при этом перекрывать проход, тыча микрофон прямо в лицо, - с ее профессиональными навыками ей лучше бы устроиться на работу дояркой: авось коровы простят такое обращение. Гнать ее надо с работы!
Свідомий Українець
5352 дн. тому
Всецело поддерживаю журналистов и солидарен с ними. Таких CENSORED, как этот коммуняка Ткаченко, нужно гноить в тюрьмах. Жаль только, что ему простили афёры с агрофирмой "Земля и люди"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду